Velja Ilić: Neću da platim Đilasu 500.000 dinara!

Lider Nove Srbije smatra da je presuda protiv njega deo predizborne kampanje i traži da se proces ponovi

  • 2

Lider NS Velimir Ilić u izjavi za Telegraf.rs poručuje da mu ne pada na pamet da plati pola miliona dinara gradonačelniku Beograda Draganu Đilasu!

Upravo tu sumu Ilić je dužan da nadoknadi Đilasu na osnovu jučerašnje presude Prvog opštinskog suda zbog neistina koje je izneo o njemu u medijima, a za koje nije imao dokaze. Ilić smatra da je ova presuda deo predizborne kampanje i traži da se proces ponovi.

- Oni su sami presudili da bi negirali ono što sam ja rekao, a što su kasnije drugi potvrdili, poput Državne revizorske institucije. Neću da platim, ovim Đilas samo hoće da se opere u predizbornoj kampanji. Neka obnove proces, pa da mogu da iznesem sve dokaze i papire - poručuje Ilić.

Prvi opštinski sud presudio je 25. januara da je Ilić obavezan da Đilasu nadoknadi štetu zbog izjava datih medijima početkom novembra 2005. godine. Ilić je tada insinuirao da je Đilas umešan u neke kriminalne aktivnosti.

M. Stojanović

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • SRBO

    10. mart 2012 | 11:39

    Kada bi neko sobrao koliko Velja duguje što po sudskim presudama, što za sudske takse, što poreza i sl bilo bi tu debelih para.

  • Vladimir

    10. mart 2012 | 11:41

    Velja legenda

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA