Tadić na GO DS: Nećemo u vladu sa SNS, DSS i SRS!

DS će imati premijera, nalažem vam da pobedite na izborima, poručio lider DS na Glavnom odboru stranke

  • 0

Demokratska stranka će imati premijera i posle narednih izbora i neće praviti Vladu sa SNS, DSS i radikalima, izjavio je predsednik Srbije Boris Tadić na sednici Glavnog odbora DS u Sava centru.

Lider DS rekao je da će koalicioni partneri demokrata biti SDPS, LSV, DHSS, Stranka zelenih i stranke nacionalnih manjina.

- Demokratska stranka mora da pobedi na ovim izborima i ja vam to nalažem. DS mora biti ključni činilac, ali to ne može da bude sam, potrebni su nam koalicioni partneri - rekao je Tadić.

Tadić je istakao da je u periodu između dva Glavna odbora stranke, uz dobijanje statusa kandidata za članstvo u EU, Srbija uspela da se odbrani od vremenskih nepogoda, promoviše veliki srpski proizvod "fijat" i otvori nove perspektive za invsticije i poslovanja.

- Osvojili smo kao građani Srbije, zemlja i Demokratska stranka status kandidata. Niko nam status nije dodelio, udelio, dao, mi smo to osvojili našim radom - rekao je Tadić.

Za nove članove Glavnog odbora DS izabrani su bivši potpredsednik Vlade za evrointegracije Božidar Ðelić i bivši ambasador u SAD Ivan Vujačić, a kooptirani državni sekretar u Ministarstvu prosvete i nauke Tinde Kovač Cerović i pomoćnik gradonačelnika Beograda Tatjana Pašić.

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA