Palma: Dačić kandidat za predsednika

- Ukoliko budu raspisani predsednički izbori, sa koalicionim partnerima smo dogovorili da kandidat za predsednika Srbije bude nosilac svih lista Ivica Dačić - kaže predsednik JS

  • 0

Na predstojeće izbore Jedinstvena Srbija će izaći u koaliciji sa SPS i PUPS, a nosilac liste biće Ivica Dačić, rekao je predsednik JS Dragan Marković.

Marković je dodao da je to dogovoreno kasno sinoć i da će ta koalicija nastupiti i na lokalnim, pokrajinskim i parlamentarnim izborima, a da će se 0n na njima kandidovati za republičkog poslanika i gradonačelnika Jagodine.

- Ukoliko budu raspisani predsednički izbori, sa koalicionim partnerima smo dogovorili da kandidat za predsednika Srbije bude Ivica Dačić. Ova koalicija je pobednička, jer kada su bili raspisani vanredni lokalni izbori u više gradova i opština, dobijali smo duplo više glasova nego na redovnim izborima 2008. godine, što znači da su građani Srbije dobro procenjivali ono što mi radimo - rekao je Marković.

Marković je naglasio da ankete govore da će koalicija dobiti 15 odsto glasova i to bez kampanje.

- U tim anketama, koje nismo mi naručili, najbolje ocenjeni ministar u Vladi Srbije je Ivica Dačić, a nikada resor policije nije imao takvu popularnost kao sada. Ja kao gradonačelnik Jagodine sam u tim anketama ocenjen kao najbolji gradonačelnik u Srbiji sa 29 odsto, kaže predsednik JS.

Marković tvrdi da se bez JS i bez ove koalicije ne može napraviti nijedna nova Vlada u Srbiji, a da će ciljevi te Vlade biti borba protiv bele kuge, socijalna pravda i nova radna mesta.

Telegraf.rs / izvor: Beta

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA