Stefanović: Biće još hapšenja u policiji, Dačić je morao bolje da radi!

- Neće se to završiti na šestorici saobraćajnih policajaca koji su uhapšeni u Kniću jer su uzimali mito. Takve stvari, za razliku od nekog prethodnog perioda, neću stavljati pod tepih - kaže ministar policije

  • 14

Ministar policije Nebojša Stefanović izjavio je da postoji volja da se korupcija i povezanost sa kriminalom u policiji svedu na apsolutni minimum.

- Ima korupcije u policiji i kontakata sa kriminalom, kao i u svakom segmentu društva. Međutim, sada postoji volja da se to svede na apsolutni minimum - rekao je Stefanović u intervjuu za "Blic".

- Neće se to završiti na šestorici saobraćajnih policajaca koji su uhapšeni u Kniću jer su uzimali mito. Takve stvari, za razliku od nekog prethodnog perioda, neću stavljati pod tepih - istakao je Stefanović.

On je dodao i da je naložio da mu se dostave svi predmeti na kojima se radi, da, kako je rekao, "ne bi bilo posle iznenađenja kada neki predmeti iznenada 'isplivaju'".

- Ipak, nije sve u rukama policije. Tužilačka istraga je u rukama Tužilaštva i mi u velikom broju slučajeva radimo po njihovom nalogu - kaže ministar unutrašnjih poslova.

Na pitanje da li je zadovoljan stanjem u MUP-u kakvo mu je ostavio bivši ministar Ivica Dačić, on je odgovorio da ne može da kaže da je zadovoljan, ali i da je stanje bilo loše kada je Dačić MUP preuzeo.

- Međutim, mislim da on nije dovoljno uradio da ga promeni na bolje - dodaje Stefanović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bruno

    6. jul 2014 | 09:54

    Uhapse obicne policajce za 1000din a sta je sa glavesinama koji uzimaju milione i muvaju sve i svasta

  • hercegov grad

    6. jul 2014 | 09:19

    A, ovaj iza tebe, jos na slobodi?

  • Misko

    6. jul 2014 | 09:23

    Samo vas molim pre svakog hapsenja dobro odmerite cinjenice da nebude posle par meseci da se prijave odbace kao neosnovane a ljudi kompromitovani i unistene karijere.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA