Gašić: U vojsci ima zloupotreba, pojedinci već odgovaraju!

Ministar odbrane rkaže da su i u vojsci uočene zloupotrebe službenog položaja i dodaje da pojedinci koji su se bavili trgovinom vojne opreme i naoružanja već odgovaraju za svoje postupke

  • 9

U vojsci postoje zloupotrebe, a pojedinci koji su ih počinili već sada odgovaraju, izjavio je danas ministar odbrane Bratislav Gašić, prilikom posete kompaniji "Sloboda" Čačak.

- To su pojedinci koji su se bavili trgovinom vojne opreme i naoružanja - rekao je ministar i dodao da su dva njegova pomoćnika smenjena.

Imenovanje na te funkcije, kako je napomenuo, u slediće u narednom periodu.

Gašić je istakao da Vojska Srbije i Ministarstvo odbrane funkcionišu dobro.

- To je jedan uigran tim, a bez njihove pomoći ja ne bih mogao da uđem u sve pore ovako jednog velikog sistema - rekao je ministar odbrane.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ja

    7. jul 2014 | 13:50

    Pa pocnite od nacelnika generalstaba Ljubise Dikovica!

  • PredragNBg

    7. jul 2014 | 14:09

    Dobro jutro kolumbo.A kradje stanova ne pominješ.Koliko je u ministarstvu podeljeno na lepe oči "službenih" stanova a koliko u generalštabu.Vrana vrani oči ne vadi.Poštenjačine.

  • Marko

    7. jul 2014 | 13:39

    Hvala bogu da se neko toga setio ali setili ste se na kraju kad su rasprodali sve zivo... pa sada kad im prifali neki deo na kamionu npr, oni trce do otpada gde su prodali pa kupuju po duploj tarifi... 35.000 din su iz vs prodavani kamioni koji samo tezinom kostaju vise.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA