File neslužbeno u Beogradu

Fileova poseta je nezvanične prirode, a u Beogradu će se zadržati na putu za Kotor, gde se sutra održava neformalni sastanak šefova diplomatija zemalja Zapadnog Balkana, na kome će učestvovati i šef diplomatije Srbije Ivica Dačić

  • 13

Evropski komesar za proširenje Štefan File doputovaće večeras u Beograd, saznaje Tanjug iz izvora u Evropskoj komisiji.

Fileova poseta je nezvanične prirode, a u Beogradu će se zadržati na putu za Kotor, gde se sutra održava neformalni sastanak šefova diplomatija zemalja Zapadnog Balkana, na kome će učestvovati i šef diplomatije Srbije Ivica Dačić.

U Komisiji kažu da za večeras nisu predviđeni zvanični susreti. Prema tv B92, File će se tokom boravka u Beogradu neformalno sastati sa premijerom Aleksandrom Vučićem.

Nakon Kotora, komesar će produžiti za Dubrovnik, gde će se održati samit šefova država i vlada u regionu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Александар Џунић

    9. jul 2014 | 17:10

    Он је дошао "изненада" да из прве руке чује шта је то било тамо у Русији. Меркелова ће да то чује из друге руке, а онда ће да пусте Шешеља да под његовим условима чека у Београду ослобађајућу пресуду. Значи, балканско казанче се опет спрема за неки чорбуљак.

  • Kure

    9. jul 2014 | 17:22

    Da vidi sta smo se dogovorili sa rusima.pa da kaze sta smemo,a sta ne!samo ne znam sta su toliko svi uzjasili na nas.i rusi i zapadnjaci.kao da smo mi toliko vazni i jednima i drugima

  • iva

    9. jul 2014 | 17:27

    Dolazi da pita vucica o cemu je razgovarao sa Putinom u Moskvi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA