STRANKE I SLOGANI: Čeda krenuo sa "Istinom", DS ide "evropskim korakom" (FOTO)

Demokratska stranka, Preokret, Ujedinjeni regioni Srbije i Bogata Srbija izašle su sa svojim sloganima u javnost par dana pred raspisivanje republičkih i lokalnih izbora

  • 0

Iako će predsednica Skupštine Slavica Đukić Dejanović danas, kako se očekuje, raspisati republičke i lokalne izbore, stranke su već uveliko krenule s kampanjom, barem ako je suditi po bilbordima koji kao pečurke posle kiše niču po trgovima i raskrsnicama.

Telegraf.rs vam otkriva koje slogane će političke partije koristiti i kako izgledaju njihovi reklamni bilbordi.

1. Slogan DS-a je u skladu sa dobijanjem statusa kandidata za članstvo u Evropskoj uniji i glasi "Evropski korak, dobro za sve". Nije se mnogo izmenio od parlamentarnih izbora 2008. godine, kada je glasio "Za evropsku Srbiju".

2. Pokret "Preokret", u kome su LDP i SPO, istupio je sa sloganom "Istina". Na parlamentarnim izborima iz 2008. LDP je u kampanju krenuo sa sloganom "Širi dalje, Srbija bez granica". Slogan SPO-a bio je "Počnimo ljubav ispočetka".

3. Nova stranka Zaharija Trnavčevića "Bogata Srbija", članica "Preokreta", istupila je sa sloganom "Moja Srbija, bogata Srbija".

4. Slogan Ujedinjenih regiona Srbije (URS ) je "Jaki regioni jaka Srbija" uz koji ističu zalaganja za sprovođenje hitnih ekonomskih mera. "Stop stranačkom zapošljavanju", "Smanjiti namete preduzetnicima", "Jaki regioni jaka Srbija" i "Jednake šanse za sve", samo su neki od stavova URS-a koji stoje uz slogan stranke.

5.  Predizborni slogan Socijaldemokratske partije Srbije glasi "Ljudi su preči od velikih reči".

(Isidora Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA