Ovo su ministri koji ne govore u parlamentu!

Ministar pravde Nikola Selaković govorio je najviše u parlamentu, šest sati i 11 minuta. Na drugom mestu je premijer Aleksandar Vučić koji je polemisao pet sati i 17 minuta

  • 6

Od početka saziva, u spskom parlamentu su govorili premijer i 11 ministara, dok se sedam članova vlade nije obraćalo narodnim poslanicima.

Dušan Vujović, Vanja Udovičić, Jadranka Joksimović, Zlatibor Lončar, Aleksandar Antić, Ivan Tasovac i Ivica Dačić su ministri koji nisu izgovorili ni reč u parlamentu.

Ministar pravde Nikola Selaković govorio je najviše u parlamentu, šest sati i 11 minuta. Na drugom mestu je premijer Aleksandar Vučić koji polemisao pet sati i 17 minuta. Bivši ministar finansija Lazar Krstić je na trećem mestu sa tri sata i šest minuta u 44 obraćanja, prenose Večernje novosti.

Ostali ministri izlagali su kraće, pa je tako vojni mnistar Bratislav Gašić govorio 52 minuta, minut manje od njega ministar trgovine Rasim Ljajić. Potpredsednica Vlade Kori Udovički govorila je jedan školski čas - 45 minuta, kao i ministar rada Aleksandar Vulin.

Nebojša Stefanović objašnjavao je poslanicima propise iz svoje oblasti 40 minuta, a ministarka saobraćaja Zorana Mihajlović govorila je pola sata.

Ministar obrazovanja  Srđan Verbić  čuo se samo minut, a ministar za vanredne situacije Velimir Ilić četri minuta. Snežana Bogosavljević Bošković diskutovala je 13 minuta o poljoprivrednim temama.

Ministri se obraćaju parlamentu kada su na dnevnom redu zakoni iz njihovih resora i svakog poslednjeg četvrtka u mesecu kada dolaze da odgovaraju na pitanja poslanika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Alooo

    17. jul 2014 | 01:01

    I za sta oni dobijaju pare????? Mozemo i mi da sedimo i uzimamo pare!!!!!!

  • Chobelix

    17. jul 2014 | 10:19

    Strašno! A nama 10% smanjenje plata!

  • mirko

    17. jul 2014 | 13:21

    Nekada je bolje ne govoriti, bolje nego kao potpredsednica obecati da ce za 3 meseca obnoviti sve porusene kuce od poplava

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA