Siniša Mali podneo ostavku u UO Komercijalne banke i Kliničkog centra!

Gradonačelnik je promene u svojim javnim funkcijama odmah prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije

  • 16

Siniša Mali podneo je ostavku u upravnim odborima Komercijalne banke i Kliničkog centra Srbije, u kojima je bio od sredine prošle godine, saznaje Danas.

Gradonačelnik Beograda bio je predsednik UO Komercijalne banke i za to je primao mesečnu naknadu od 176.000 dinara, kako se navodi na sajtu Agencije za borbu protiv korupcije, dok je za mesto u UO Kliničkog centra prihodovao 43.845 dinara mesečno, podseća ovaj list.

U kabinetu gradonačelnika potvrdili su za Danas da Siniša Mali nije u rukovodstvu Komercijalne banke "već dva meseca", a da je 13. juna podneo ostavku i u Kliničkom centru. Mali je te promene odmah prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije, dodajući da je u maju podneo ostavku i na mesto člana Nadzornog odbora "Fijat automobili Srbije".

U Agenciji su potvrdili za Danas da je Mali prijavio promenu podataka o funkcijama, ali je u registru koji se nalazi na sajtu te institucije i juče pisalo da je gradonačelnik u pomenutim upravnim odborima. U Komercijalnoj banci ističu da će, uprkos ostavci, Mali obavljati svoju dužnost dok se ne izabere neko drugi.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Karadjordje

    25. jul 2014 | 00:08

    Ja sam zatecen. Sta sada? Ko ce podici te crkavice tj nadoknade za zrtvovanje za narod? Kako ce banka izdrzati ovakav gubitak?

  • ☆ILIJA☆

    24. jul 2014 | 23:37

    Oooo...neee...pa otkud to, kako ćemo sad bez njega. Ovo je tragična vest!

  • Dragorad

    25. jul 2014 | 03:36

    Lelelele šta će s tolike pare?! Pa mali, u tri upravna odbora ti malo plus gradonacelnik... e Bože moj slatki!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA