LDP: Naredili članstvu da dođe u Bitef teatar na druženje s Čedom!

Šta god ste imali sutra pre podne u planu, probajte da otkažete, obavezno dođite, odgovorite mi na Fejsbuku ili SMS porukom da ste primili obaveštenje, poručivali funkcioneri Čedine strane svojim aktivistima

  • 2

Početak kampanje za predstojeće  lokalne i pokrajinske izbore Liberalno-demokratske partije održan je u Bitef teatru pre dva dana, uz prisustvo svih važnijih političara iz koalicije "Preokret".

Omladinci LDP-a, koji su bili zaduženi za prikupljanje članova koji će prisustvovati ovom skupu, pokušali su da na sve moguće načine animiraju svoje članstvo. Pokrenuta je akcija na svim društvenim mrežama, slate su SMS poruke i mejlovi. Evo teksta poruke kojom su funkcioneri omladine LDP-a pokušavali da "namame" publiku u Bitef  teatar:

-  Sutra u 11:30h održaće se sastanak s Čedomirom Jovanovićem i mladim aktivistima Beograda u Bitef teatru. Nalazimo se na dnu Skadarlije, kod Bajlonijeve pijace, u 11 časova. Šta god ste imali sutra pre podne u planu, probajte da otkažete, obavezno dođite, odgovorite mi na Fejsbuku ili SMS-om da ste primili obaveštenje - piše u poruci koju su primili omladinci LDP-a.

Čedomir Jovanović je na skupu u Bitef teatru rekao da LDP-u nije stalo do vlasti, nego do ljudi i da će građani Srbije u izbornoj kampanji od te stranke čuti istinu.

- Na izbore izlazimo svesni cilja koji smo pred sebe postavili. Želimo da nakon 6. maja možemo da kažemo gde je stena na kojoj ćemo izgraditi zemlju - rekao je tom prilikom Jovanović.

(I. M.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dunja

    15. mart 2012 | 01:52

    So what!? Ovo je kao...vest, šta? Pa Palma je u Jagodini izveo maloletnu decu na ulicu da dočekaju crkvenog velikodostojnika, proglasivši nedelju za obavezan radni dan, a potom tu istu decu odveo na antiterorističku vežbu specijalnih jedinica gde zamalo da pogube glave. Ne dižite buku ni oko čega. To svi rade, zaboga!

  • nislija

    14. mart 2012 | 15:12

    Pa znas kad cu da glasam za tebe slinco slinavi nikad pa ni tad,

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA