VUČIĆ NA SEDNICI GLAVNOG ODBORA: Nijedan član SNS ne sme da ima više plaćenih funkcija!

Vučić je članovima GO rekao da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci koliko je potrebno, i pozvao i njih i sve članove SNS na maksimalnu odgovornost

  • 77

Lider Srpske napredne stranke Aleksandar Vučić rekao je danas na sednici Glavnog odbora stranke da je Srbija prioritet za SNS i da za one koji to ne shvataju - nema i neće biti mesta u stranci.

Vučić se obratio članovima GO rekavši da zbog ogromnih problema u državi ne može da se posveti stranci koliko je potrebno, i pozvao i njih i sve članove SNS na maksimalnu odgovornost i posvećenost interesima države.

Vučić je istovremeno istakao da, ukoliko stranka na narednim izborima ne dobije poverenje građana, on više neće biti njen predsednik.

Ukoliko se, međutim, bude pokazalo da su rezultati postignuti i da narod to podržava, onda neće biti razloga da se menja predsednik, rekao je lider SNS.

- Nemam ni vremena, ni snage da se bavim nekim stranačkim pitanjima... Toliko sam opsednut i ophrvan problemima u državi da prosto nemam mogućnosti da se posvetim rešavanju stranačkih problem - kazao je Vučić dodajući da nijedan član SNS ne sme da ima više plaćenih funkcija.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Atanas

    5. avgust 2014 | 21:14

    Neodovornoscu predhodnika, ne samo da nemamo buducnost mi, nego ni nasi potomci. Dok izgrcamo iz posledica pljackaskih privatizacija procicedosta vremena.

  • Kale

    5. avgust 2014 | 21:15

    Prvi pravi politički lider u Srbiji! Zemlja na prvom mestu pa onda sve ostalo.

  • ekipa iz kraja

    5. avgust 2014 | 21:20

    I konacno kraj krilatici da je drzava krava muzara!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA