Stranka NOPO raspisala prvi javni konkurs za kontrolore na izborima

Budućim zaposlenima nudi se dnevnica od 1.500 dinara, a od njih se zahteva posedovanje važeće lične karte i da nisu član druge političke partije, piše na sajtu ove stranke. Oglas objavljen i na sajtu Lako do posla

  • 4

Stranka NOPO (Nijedan od ponuđenih odgovora) raspisala je prvi javni konkurs za posao kontrolora na predstojećim izborima. Za ovaj posao se do sada prijavilo više od 4.000 budućih kontrolora, a ukupan broj mesta je nešto veći od 16.000.

Iz stranke pozivaju građane da se za posao prijave što pre.

- Prvi put u našoj istoriji jedna politička stranka je raspisala javni konkurs za ovakav posao. Mi smo prva stranka u istoriji koja je otvorila svoju izbornu listu za sve - navodi se u saopštenju.

Budućim zaposlenima se nudi dnevnica od 1.500 dinara, a od njih se zahteva posedovanje važeće lične karte i da nisu članovi druge političke stranke.

- Očekujemo da će se broj prijava znatno uvećati narednih dana - navodi se u saopštenju. Poslednji rok za prijave je 20 dana do početka izbora.

Iz NOPO su naglasili da nije važno da li ste njihov član "Važno je da ne budete pod pritiskom i interesno povezani s "političkim kartelom". Podrobnosti u vezi s konkursom dostupne su na sajtu www.kontrolori.org.

Svako ko želi da se kandiduje na izborima prvi korak može da učini na www.poslanik.rs , poručuju iz stranke. Takođe, stranka je i putem sajta lakodoposla.com objavila konkurs tako da se zainteresovani koji imaju nalog na ovom sajtu mogu i ovim putem prijaviti za posao kontrolora na izborima.

 

(Telegraf.rs /I. Danić)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Slavoljub

    22. mart 2012 | 15:36

    Dnevnicu je RIK 18. marta podigao na 2000 dinara.

  • Marko

    10. maj 2012 | 22:02

    Ja sam bio njihov kontrolor na izborima i jos mi nisu isplatili dnevnicu :(

  • vesna

    21. mart 2012 | 19:33

    bila sam kodukterka,roli,sirena,saric,ozern ,vlada pama 95.ovoje moj broj telefon 0690176288.8064325.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA