FRKA: Đilas optužio Dinkića za populizam!

Gradonačelnik Beograda "prvi i poslednji put zamolio" političke lidere da prestanu da vode rat protiv Beograda: "Smeštati Beogradu parolu: 'Neko radi, Beograd se gradi', vraća nas u doba razbijenih glava i zapaljenih automobila s nepoželjnim registracijama", rekao gradonačelnik Beograda

  • 0

Gradonačelnik Beograda i potpredsednik DS-a Dragan Ðilas ocenio je da su jučerašnje izjave lidera URS-a Mlađana Dinkića da "ceo narod Srbije plaća kredite za mostove u Beogradu" populizam koji se bazira na nekakvom simuliranom "ratu Srbije protiv Beograda" i upozorio da s tim treba odmah prestati.

- Beograd je grad svih građana Srbije i svaki građanin Srbije ima svoj deo Beograda. Prestonica će i dalje ostati otvoren grad i metropola Balkana, ali će nastaviti da pokazuje solidarnost sa onima koji u Srbiji imaju manje od nas - rekao je Dinkić i nastavio:

- Danas smeštati Beogradu parolu: ''Neko radi, Beograd se gradi'', vraća nas u doba omraze, razbijenih glava i zapaljenih automobila s nepoželjnim registracijama - upozorio je Đilas i "prvi i poslednji put zamolio" političke aktere da prestanu s populizmom koji se bazira na ratu Srbije protiv Beograda.

Dinkić je juče na skupu u Loznici postavio pitanje "zašto da ceo narod Srbije plaća kredite za mostove u Beogradu, a ne mogu da se uzmu krediti za mostove i auto-put od Loznice do Rume" uz ocenu da "Srbija ne može ići napred ako na čelu Vlade sede centralisti koji nisu u stanju da vode računa o svim delovima Srbije".

(D. P. / Izvor: Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA