DS: LSV se seti Vojvodine svake četiri godine

LSV nema nijednog gradonačelnika u Vojvodini, za šta s pravom krive građane, kažu u DS

  • 0

Pokrajinski odbor Demokratske stranke kritikovao je Ligu socijaldemokrata Vojvodine i ocenio da ta stranka oseća emocije prema Vojvodini "svake četvrte godine".

"Uvek nas iskreno dirne Ligino nesebično požrtvovanje kad su u pitanju funkcije", piše u saopštenju koje je potpisao šef izbornog štaba Pokrajinskog odbora DS-a Strahinja Simović.

U saopštenju se ironično navodi da je DS sa "ushićenjem i olakšanjem" primio izjavu portparolke LSV-a Aleksandre Jerkov da je lider te partije Nenad Čanak "spreman da preuzme odgovornost" za funkciju predsednika Vlade Vojvodine.

DS je isto tako pozdravio najave da će Aleksandra Jerkov biti kandidat za gradonačelnika Novog Sada, a zamenik predsednika LSV-a Bojan Kostreš za gradonačelnika Zrenjanina.

"Liga nema nijednog gradonačelnika u Vojvodini, za šta sa pravom krive građane", navodi se u saopštenju za javnost.

Aleksandra Jerkov je najavila da će LSV na republičke izbore izaći u koaliciji stranaka okupljenih oko DS-a, dok će na pokrajinske i lokalne izbore izaći samostalno.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA