KONAČNO: Državna bezbednost otvara tajna dosijea do 1. januara!

- Nemamo čega ni da se plašimo, ni da se stidimo. Većina drugih država već ima ovaj zakon, pa ćemo ga i mi doneti u narednom periodu - izjavio je šef poslaničkog kluba SNS Zoran Babić

  • 19

Očekuje se da Srbija u narednim mesecima dobije zakon o otvaranju tajnih dosijea. Aleksandar Čotrić iz SPO,  rekao je da su naznake šefa poslaničkog kluba SNS Zorana Babića da bi zakon mogao da bude gotov do kraja godine.

- Dobili smo obećanja da će biti donet na početku mandata, da nema političkih prepreka za to i da bi čak mogao da se tehnički doradi do kraja godine i uputi u Skupštinu. Pričao sam i sa Makedoncima i sa Slovencima, i svi čekaju da donesemo zakon da bi se otvorili dosijei njihovih državljana - kaže za "Večernje novosti" Čotrić.

Spremnost SNS da se donese zakon potvrdio je Zoran Babić koji nije želeo da licitira sa datumom.

- Nemamo čega ni da se plašimo, ni da se stidimo. Većina drugih država već ima ovaj zakon, pa ćemo ga i mi doneti u narednom periodu - rekao je Babić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kacerac

    25. avgust 2014 | 23:53

    Да једном видимо ко је све био комунистички доушник

  • momazver

    26. avgust 2014 | 00:05

    Uuuuuuuuu,sine koliko je vode proteklo Savom i Dunavom od kad je to trebalo da se uradi.Sad ce moci, kad su razni srpski *DELICI* procesljali i venisirali ista ko sto je general Delic to ucinio sa svojim u Sarajevu ili Ramus Haradinaj ,uz pomoc medjumarodnih sila i *pravde*,sa svojim dosijeom, u Pristini.Sad cemo da vidimo da li su nasi sminkeri valjano obavili svoj posao i NISTA VISE.

  • A.S.

    25. avgust 2014 | 23:43

    Aj' da vidimo i to čudo nevidjeno, sve te i takve naše hrabre i časne, junake i moralne, bezgrešne... Pa da se pokrijemo, ne ušima, već sopstvenim lajavim jezicima, nezadovoljnih,zavidnih, običnih smrtnika.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA