Vučić ugostio svetskog rekordera i bokserskog šampiona Hukića! (FOTO)

- Uveren sam da će Hukić svoju veliku ulogu, ulogu izvanrednog čoveka koji ujedinjuje i spaja ljude iz čitavog regiona sportskim umećem, borbenošću i znanjem, nastaviti i još jedanput sam mu zahvalan što je ovde došao. Srbija će uvek poštovati njegov trud i rad i uvek biti zahvalna za ono što čini na promociji naše zemlje - istakao je premijer srbije

  • 11

Premijer Srbije Aleksandar Vučić primio je danas profesionalnog prvaka sveta u kruzer kategoriji Muamera Hukića, a koji, iako boksuje pod nemačkom zastavom, svuda ističe da je rođen u Srbiji i lepo govori o njoj.

- Ugostili smo velikog svetskog šampiona Muamera Hukića - Huka i ponosan sam na činjenicu da se on svuda hvali i dobro i lepo govori o našoj Srbiji. On je čovek koji ujedinjuje Bošnjake, Srbe i sve druge sa naših prostora svojom ljubavlju, borbenošću i divnim odnosom prema poslu - rekao je premijer Vučić.

Kako je rekao Vučić, Hukić je 13 puta branio svoj pojas i svetski je rekorder u svojoj kategoriji po tom uspehu, dodajući da je Hukić velikim radom i trudom uspeo sve to da postigne i postane jedna od najvećih zvezda u Evropi.

Vučić je dodao i da se za Hukićeve mečeve ne može pronaći karta, te da su razgovarali da neku od sledećih odbrana pojasa napravi u Beogradu, u najvećoj hali na Balkanu - Areni.

Premijer je najavio da ćemo pomoći koliko možemo da taj spektakl bude organizovan na najbolji mogući način.

- Uveren sam da će Hukić svoju veliku ulogu, ulogu izvanrednog čoveka koji ujedinjuje i spaja ljude iz čitavog regiona sportskim umećem, borbenošću i znanjem, nastaviti i još jedanput sam mu zahvalan što je ovde došao. Srbija će uvek poštovati njegov trud i rad i uvek biti zahvalna za ono što čini na promociji naše zemlje - istakao je Vučić.

Hukić je zahvali premijeru na prijemu, dodajući da će Vučić pokušati da mu pomogne da jedan meč održi u beogradskoj Areni, kako bi ceo naš narod, ma odakle dolazio, mogao da ga podrži i da zajedno pobede i budu šampioni.

- Meni je mnogo drago, što kao dete iz Srbije, i kao Bošnjak, mogu da ujedinjujem Bošnjake i Srbe - zaključio je Hukić.

Hukić je premijeru poklonio bokserske rukavice i pokazao mu svoj pojas šampiona, dok je Vučić bokserskom prvaku uručio knjigu "Amazing Serbia".

Hukić je rođen 1984. godine u Sjenici, a u svetu boksa je poznat pod imenom Marko Huk. Sa samo osam godina otišao je u Nemačku, pod čijom se zastavom i danas bori.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • izuzetno

    5. septembar 2014 | 13:15

    izuzetno mi je drag ovaj način respekta i ophođenja premijera, prema svim našim uspešpnim ljudima, koji nas izuzetno ponosno predstavljaju u svetu. Samo napred

  • pirlo

    5. septembar 2014 | 12:48

    Premijer odlicno radi svoj posao, ovako se gradi dobar imidz zemlje u svetu...

  • perkan

    5. septembar 2014 | 12:47

    Lepa slika iz Srbije odlazi u svet, premijer na svakom koraku pokazuje da Srbija ceni ljude koji pronose dobar glas o njoj u svetu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA