Šta sve srpski političari mogu da kupe za 100 dinara u restoranu Skupštine Srbije? (FOTO)

Istraživali smo šta sve poslanici u Skupštini Srbije mogu da kupe u nadaleko čuvenom restoranu od namirnica za "jednu plavu" srpsku novčanicu, a da li će moći lepo da ručaju procenite sami

  • 47

Posle serijala tekstova "Šta sve može da se kupi za 1 dolar" i "Šta sve možete kupiti za 100 dinara" Telegraf.rs vam donosi jođ jednu zanimljivu priču iz Skupštine Srbije. Naime, istraživali smo šta to sve srpski poslanici mogu da kupe u skupštinskom restoranu, koji je nadačleko čuven po obilnim porcijama, a za malo para, tačnije za 100 dinara!

Telegraf.rs je već pisao da poslanici za sto dinara mogu dobro obedovati, a sada vam donosimo koje konkretno namirnice mogu predstavnici stranaka u Skupštini da kupe za "jednu plavu novčanicu".

Novinari našeg portala otkrili su da za 100 dinara mogu da se kupe dve, tri, a i četiri stvari iz poznatog restorana Skupštine Srbije.

Tako naprimer porcija pomfrita košta everovatnih 45 dinara, kupus salata 15, rižoto od pečuraka 100, dinara, kukuruz šećerac, samo 33, goveđa supa sa testeninom 30!

Ukoliko poslanicima padne šećer, za jednu "stotku" brzo će popraviti tu situaciju u svom organizmu, jer za naprimer 52 dinara mogu se zasladiti divnim parčetom Moskva torte, dok je baklava nešto skuplja i košta 55 dinara.

Napominjemo da smo za cene uzeli iz važećeg cenovnika Skupštine Srbije!

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Anonymous

    8. septembar 2014 | 11:38

    Zašto predsednik vlade ne uvede mere štednje i u skupštinski restoran? Građani Srbije finansiraju njihove krkanluke, a njihove plate po par puta više od prosečnih. Dok se svuda ne uvede red neće nama biti bolje. Svaki normalan čovek može da zakluči da taj restoran radi u minusu, ali se to nadomesti kroz poskupljenja struje, poreza, smanjenje plata i penzija. Žao mi je što nema karta pića, tamo su cene još smešnije.

  • krajišnik

    8. septembar 2014 | 11:20

    Vadili živo iz njih,priselo im dabogda! Moj doručak jutros na poslu : mesni narezak matijević 90 rsd.(krš) pola hleba belog sava 18 rsd. (krš) jogurt subotička mlekara 21 rsdg (solidan) i jedan crni lukac omanji oko 10 rsd. (lukac je vrh) ima ceo dan da koleginice begaju od mene ha ha ha a i crknuću od žeđi ali ima česmovače i tako šta da vam kažem i da za dezert nemam ništa!

  • Vlada

    8. septembar 2014 | 11:14

    Jel mogu svadbu tu da napravim

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA