Vulin: Posle invalidskih penzija na proveru dolazi i dečiji dodatak

- Svi oni, za koje se utvrdi da su na ovaj način oštetili državni budžet, moraće da se suoče sa zakonom. Invalidske penzije više neće biti dozvoljena vrsta korupcije u Srbiji, a država neće, kako sada vlada mišljenje, biti najzgodnija za pljačku - rekao je ministar za rad, boračka i socijalna pitanja

  • 26

Svako od 300.000 rešenja o pravu na invalidsku penziju biće provereno, a sumnje u njihovu regularnost biće konačno razrešene, kaže Aleksandar Vulin, ministar za rad.

- Biće provereno i svako rešenje za dečiji dodatak - rekao je Vulin za današnje ''Novosti''.

Komisija, koju čine predstavnici ministarstava za rad i zdravlje počinje da radi za desetak dana, a rezultati će biti objavljeni sredinom oktobra.

- Svi oni, za koje se utvrdi da su na ovaj način oštetili državni budžet, moraće da se suoče sa zakonom. Invalidske penzije više neće biti dozvoljena vrsta korupcije u Srbiji, a država neće, kako sada vlada mišljenje, biti najzgodnija za pljačku - rekao je on.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Djuro

    9. septembar 2014 | 10:02

    Sta cemo za Danicom Draskovic ? U invalidskoj Boga pitaj od kad a sedi po upravnim odborima i prima toliku lovu . Ako nisi sposoban da radis pa nisi ni za upravni odbor!!!

  • Reakt

    9. septembar 2014 | 10:09

    I bolje proverite invalidske penzije policajaca,koji su sad odjednom posle 20 godina dobili "kosovski sindrom" i jos 500 evra mesecno!

  • Reakt

    9. septembar 2014 | 10:07

    Ma nego sto,nakon 18 dokumenta za deciji dodatak,sigurno se potkrala neka greska!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA