SRBIJA DOBIJA JOŠ JEDNU STRANKU: Siniša Kovačević osniva Srpski otadžbinski front!

- Srpski otadžbinski front formira se sa osnovnom idejom da bude "subnosač", odnosno mesto okupljanja svih opozicionih i evropskeptičkih stranaka koje Srbiju vide kao uspešnu, samostalnu, slobodnu i pre svega "resuverenizovanu" zemlju - kaže Kovačević

  • 14

Dramski pisac Siniša Kovačević izjavio je danas da će formirati stranku Srpski otadžbinski front vrlo brzo, čim se završe izborni procesu u Demokratskoj stranci Srbije, kojoj je prethodno pripadao.

- Politička organizacija kojoj sam ranije pripadao još nije završila svoje izborni ciklus - rekao je on u izjavi Tanjugu, napominjući da "moralne norme" iziskuju da se sačeka da se u DSS završe izbori pre nego što se formira nova stranka.

Kovačević je precizrao da se Srpski otadžbinski front formira sa osnovnom idejom da bude "subnosač", odnosno mesto okupljanja svih opozicionih i evropskeptičkih stranaka koje Srbiju vide kao uspešnu, samostalnu, slobodnu i pre svega "resuverenizovanu" zemlju.

Po njemu, "Srbija je zemlja bez suvereniteta, što se najbolje vidi kroz nastavne planove i programe i kroz činjenicu da smo zemlja bez vojske, bez samostalne unutrašnje i spoljne politike i zemlja koja je umnogome dovela u pitanje i vlastite potencijale, ne verujući da ih ima".

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Лажни четник

    17. septembar 2014 | 11:11

    Jel to onaj što je 2000-te falsifikovao proročanstvo Tarabića...zaista nam samo još on fali na ovom zvezdanom političkom nebu...

  • Boban

    17. septembar 2014 | 11:04

    Ovo lepo zvuci, samo da li ce tako i da bude....

  • Љиљана

    17. septembar 2014 | 11:33

    Уколико успеју да окупе све евроскептике, стану на ноге, усправе се, уместо садашњих који своје кичме све више савијају, и стану у одбрану своје Србије - успели су, и бићу за њих, а уколико се брзо асимилирају са осталима, онда је са Србијом готово. Ово су задњи покушаји да се 'извучемо из глиба'.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA