SKANDAL: EU nam otcepila Vojvodinu i pripojila je Hrvatima! U Zagrebu slave! (MAPA)

Na sajtu EK u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima objavljena je mapa Evrope na kojoj je Vojvodina otcepljena od Srbije, a pripojena Hrvatskoj. - Radi se o zaista velikoj, ali nenamernoj grešci, a nikako ovde nije reč o bilokakvoj provokaciji - kažu za Telegraf.rs u Evropskoj komisiji

Pojavljivanje mape Evrope na sajtu Evropske komisije, a na kojoj je Vojvodina otcepljena od Srbije i pripojena Hrvatskoj je velika i nenamerna greška kažu za Telegraf.rs u ovoj instituciji Evropske unije!

- Radi se o zaista velikoj, ali nenamernoj grešci, a nikako ovde nije reč o bilokakvoj provokaciji - kažu za Telegraf.rs u Evropskoj komisiji.

Karta je objavljena u rubrici Evropskog centra za savete potrošačima namenjenoj onima koji se nalaze u EU, a koji imaju bilo kakva pitanja vezana za kupovinu i prevoz robe iz jedne zemlje EU članice u drugu!

Pojava ove mape izazvala je veliku buru u Srbiji, ali i u Hrvatskoj, gde su pojedini mediji išli dotle da se hvale kako im je EU pripojila Vojvodinu, te su brže bolje objavili vest sa naslovom "Hrvatska do Rumunije"!

U ministarstvu spoljnih poslova kažu da će biti upućen zvaničan prigovor povodom objavljivanja ovakve mape, kao i da će tražiti da se što pre ova "greška" ispravi.

Ministar spoljnih poslova Srbije Ivica Dačić kratko je za Telegraf.rs prokomentarisao objavljivanje sporne mape Evrope u kojoj je Vojvodina u Hrvatskoj, a ne u Srbiji, rečima: "Reagovaćemo, nadam se da je greška!"

(D. Z.)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PancevoSR

    19. septembar 2014 | 13:04

    To nije slucajno !! EU, SAD,.... Nikada nam nece biti prijatelji. Vecito ponizenje,Ucene, podsmevanje. Zovite Putina vise puta u posetu.!!!!!!!!

  • krstoje

    19. septembar 2014 | 13:09

    ..Eh,ti "nasi Evropski prijatelji"....

  • Ma šta nenamerno?

    19. septembar 2014 | 13:49

    Ma kako da ne.Muka mi je više od ovih zlikovaca.U bazi toliko mapa na ovome sveru ne postoji ni jedna gde je Vojvodina u Hrvatskoj.Ovo je morao neko namerno da napravi i ovo su poruke koje nam šalju.Dokle bre više?Šta smo vam mi Srbi više krivi?Čak i sada kad smo vsm poslušni i dalje nas provocirate i cepkate.Zašto i dokle gadovi satanistički?Ne u EU!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA