Mlađan Dinkić kandidat za premijera

Više od pet hiljada članova i simpatizera URS na predizbornom skupu u Leskovcu prvi put čulo stranačku himnu, a posle konvencije prisutne je zabavljao Haris Džinović

  • 0

Lider Ujedinjenih regiona Srbije predstavljen je večeras na predizbornoj konvenciji URS-a u Leskovcu kao kandidat za premijera.

Dinkić se pred oko pet hiljada članova i simpatizera URS-a u Sportsko-rekreativnom centru "Dubočica" založio za povećanje agrarnog budžeta.

- Predlažemo generalno dvostruko veći budžet za poljoprivredu. Treba dati veće subvencije za gorivo, za navododnjavnje i za grejanje plastenika, da i u februaru može da se proizvede paradajz - rekao je predsednik URS-a.

Dinkić se založio i da proizvođači mleka dobiju garantovane otkupne cene za period od pet godina, da se poljoprivrednici oslobode obaveze plaćanja doprinosa za penziju i da staračka domaćinstva godišnje dobiju po 50 hiljada dinara.

Okupljenima se obratila i funkcionerka URS-a Maja Gojković, poručivši da je vreme da se o jugu govori kao prestižnom, a ne tužnom kraju.

Tokom skupa su emitovani stranački spotovi, a po prvi put se čula i stranačka himna. Posle konvencije okupljene je zabavljao pevač Haris Džinović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA