OD NARODA ZA NAROD: Popović osniva Srpsku narodnu partiju

- SNP će se boriti za Srbiju vrednih i radnih ljudi, onih koji su sve što imaju stvorili poštenim i napornim radom - kaže Nenad Popović i dodaje da će glavna odrednica njegove stranke biti ekonomija i da će započeti "razgovor s narodom, upitati šta ga muči i na osnovu toga, zajedno s narodom, sačiniti program SNP"

  • 67

"Od naroda za narod", poruka je inicijative za osnivanje Srpske narodne partije (SNP) koju su danas na Zlatiboru potpisali članovi incijativnog odbora na čelu s doskorašnjim potpredsednikom DSS Nenadom Popovićem.

- SNP će se boriti za Srbiju vrednih i radnih ljudi, onih koji su sve što imaju stvorili poštenim i napornim radom - rekao je Popović koji je u osnivanje stranke krenuo s domaćinstva poznatog zlatiborskog privrednika Radoja Bojovića.

Popović je dodao da su potpisnici inicijative stigli na Zlatibor da bi započeli "razgovor s narodom, upitali šta ga muči i na osnovu toga, zajedno s narodom sačinili program SNP".

Glavna odrednica buduće stranke biće ekonomija, a zalagaće se za razvoj tržišne i društveno odgovorne ekonomije s posebnim naglaskom na razvoj malih i srednjih preduzeća i preduzetništva.

Uz Popovića inicijativu su potpisali Milan Stamatović, predsednik opštine Čajetina, Zoran Vidanović, predsednik opštine Niška Banja, bivši poslanici i funkcioneri DSS Jovan Palalić, Bojana Božanić, Aleksandar Pejčić, osnivač "Građanske alternative" Goran Mandić, politički filozof Bogdana Koljević i mnogi drugi.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JONY

    21. septembar 2014 | 14:00

    Ljudi moji koliko ce bit tih stranki i ko ce to sve finansirat. non stop se otvaraju, nije Srbija toliko bogata, Bolje bi bilo da Firme otvaraju i zaposljavaju narod ane stranke,

  • Mile

    21. septembar 2014 | 14:27

    Pozdrav iz Republike Srpske za jednog od najbogatijih, samim tim i najuspješnijih biznismena na ovim prostorima!

  • Laza

    21. septembar 2014 | 14:28

    Odlično. Bar neko ko se do sada nije obrukao u vlasti. Baš me zanima ko će sve biti u njegovoj partiji. Ovi iz Dos-a i SNS su pokazali šta u stvari hoće.PARE - i ništa više!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA