Kampanju DS radi Obamin čovek?

Američki stručnjak Edvard Goldberg, koji je 2008. na predsedničkim izborima u SAD radio za Baraka Obamu, pominje se kao glavni savetnik Demokratske stranke u kampanji za predstojeće parlamentarne izbore

  • 1

Demokratsku stranku u kampanji za izbore 6. maja savetuje američki stručnjak Edvard Goldberg koji je 2008. na predsedničkim izborima u Americi radio za Baraka Obamu, piše Blic.

Goldberg je bio savetnik za međunarodnu politiku u predsedničkoj kampanji Baraka Obame i savetnik senatora Džona Kerija za odnose s Rusijom i bivšim zemljama Sovjetskog saveza u predsedničkoj kampanji 2004. godine.

Na drugoj strani, Srpsku naprednu stranku u kampanji za predstojeće izbore, kako je naveo ovaj list, savetuje politički strateg iz Izraela Eisif Asaf koji je za predsednika Demokratske stranke Borisa Tadića radio jednu od dve predsedničke kampanje.

Kampanju Ujedinjenih regiona Srbije ponovo će voditi konsultantska kuća "Stetkom" na čijem je čelu Marko Selaković.

Selaković je Blicu rekao da je ta kuća u saradnji sa Sebastijanom Jeretičem iz Slovenije smislila kampanju za Vojvodinu budući da je, poput Slovenije, u pitanju multietnička sredina.

Jeretič je radio kampanju Piteru Bosmanu, izabranom za gradonačelnika Pirana, i bivši je savetnik za odnose sa javnošću slovenačkog premijera Boruta Pahora.

(Telegraf.rs/izvor: Blic)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Boza Bogdanovic

    17. mart 2012 | 20:28

    Da kampanje nasih politicara rade svi (bukvalno, bas svi) Nobelovci sveta, ne vredi nista ako oni nesto korenito ne promene u svom ponasanju. Prvo da ociste svoje redove u stranci od lopova, profitera, omladinskih funkcionera, raznih "eksperata" i "savetnika" (za "trla baba lan"). Zatim da prekinu svake poslovne odnose sa tajkunima, koji ih koriste u daljem pljackanju Srbije. Ako to urade DS i preds. Tadic u sledecih nedelju dana, dobice bar 20% vise glasova, nego sto ce dobiti ako ih savetuje Obamin savetnik, a ni dinar nece potrositi. Boza Bogdanovic, Bor

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA