BAJATOVIĆ IZAZIVA: Zbog Zorane Mihajlović skočiću sa Žeželjevog mosta!

- Izazivam Zoranu Mihajlović kao ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most. Ironija je da u eri evropskog puta Srbije ne može da se popravi most - rekao je direktor Srbijagasa i funkcioner SPS-a

  • 11

Direktor "Srbijagasa" Dušan Bajatović pozvao je ministarku građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zoranu Mihajlović da utiče da se popravi Žeželjev most u Novom Sadu, i rekao da se na tom mostu dve godine ništa ne radi.

- Izazivam Zoranu Mihajlović kao ministarku građevinarstva da popravi Žeželjev most. Ironija je da u eri evropskog puta Srbije ne može da se popravi most - zaključio je on.

Prema njegovim rečima gasa za sezonu grejanja će biti a dodatni troškovi nabavke, ukoliko ih bude, neće bitno uticati na njegovu cenu.

- Gasa će do kraja grejne sezone biti i ukoliko bude troškova oni neće bitno uticati na cenu, to znači povećanje do dva odsto. Od iduće godine biće drugačije, jer mora da se završi problem preduzeća u restrukturiranju - kazao je Bajatović za televiziju Pink.

Rekao je i da je po podacima Agencije za energetiku najjeftinije grejanje na gas, ako se izuzmu termoakumulacione peći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA