VUČIĆ: Ne interesuje me Parada ponosa, Srbija ima važnijih stvari!

- Rekao sam da neću ići na Paradu ponosa i to je moje pravo, ali njima niko ne brani da ostvaruju svoje. U Srbiji mora da se poštuje ustav i to je moja obaveza kao premijera da učinim sve da se ustavni poredak poštuje - rekao je premijer Srbije

  • 30

Predsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić rekao je prilikom obilaska Grabovca i Tekije, mesta koja su oštećeni u poplavama da ga ne interesuje Parada ponosa i sadržaj te manifestacije i još jednom ponovio da on neće ići u šetnju, jer "Srbija ima važnija posla"!

- Rekao sam da neću ići na Paradu ponosa i to je moje pravo, ali njima niko ne brani da ostvaruju svoje. U Srbiji mora da se poštuje ustav i to je moja obaveza kao premijera da učinim sve da se ustavni poredak poštuje, a sam sadržaj te manifestacije me ne interesuje mnogo - rekao je premijer Srbije prilikom posete Tekiji.

- Niko ne sme nikoga da ugrožava, niko ne sme da koristi nasilje protiv bilo koga i to je posao države - rekao je Vučić.

Premijer je istakao da u zemlji ima bezbroj drigh problema tako da on lično nema snage da se bavi Prajdom.

- Nisam zainteresovan za sadržaj parade ali niko im ne smeta da je odrze, rekao je on, napominjući da ga "boli glava objašnajvanja zakonskih normi, svima pa i sredstvima informisanja".

- Ja ć raditi svoj posao, ovde imamo važnija posla - zaključio je Vučić

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • BOZANA - 63

    28. septembar 2014 | 17:29

    Aleksandar Vucic kao odgovoran covek prema drzavi sasvim je jasno rekao da je njegova duznost da garantuje bezbednost i sigurnost gradjanima Srbije sto je potpuno u pravu. A sto se tice prisustvovanja ili neprisustvovanja, pa valjda svako ima pravo na slobodan izbor, kako ce svoje slobodno vreme iskoristiti. Siguran sam da Aleksandar Vucic zna kako ce to svoje vreme iskoristiti.

  • Mary

    28. septembar 2014 | 19:40

    Opozicija je govorila da drzava pokusava da skrene paznju sa problema paradom. Eto potvrde da nije tacno, premijer se bavi gorucim problemima u Srbiji kao sto je poplava na istoku zemlje.

  • Ds

    28. septembar 2014 | 16:29

    Tako je,kakva parada !!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA