Mihajlović: Konkurs za direktora Železnice sledeće nedelje!

- Mi sledeće nedelje objavljujemo konkurs za generalnog direktora Železnice - rekla je ministarka građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture

  • 4

Potpredsednica Vlade i ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Zorana Mihajlović izjavila je danas da će vlada vrlo brzo imenovati v.d. direktora "Železnica Srbija" i da će sledeće nedelje objaviti konkurs za izbor generalnog direktora.

Mihajlović je, nakon otvaranja skupa o razvoju železnice na zapadnom Balkanu, rekla novinarima da se priprema dokumentacija za raspisivanje konkursa.

- Mi sledeće nedelje objavljujemo konkurs za generalnog direktora Železnice - rekla je ona.

Kada je reč o imenovanju v.d. direktora, Mihajlović nije precizirala ko bi mogao da bude vršilac dužnosti direktora, dok ne bude na konkursu izabran generalni direktor srpske Železnice.

Ona je kazala da "Železnice" funkcionišu i da je skupština "Železnica Srbije" juče održala svoju redovnu sednicu na kojoj je razgovarala o realizaciji češkog i ruskog kredita.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA