Pripadnici Žandarmerije naneli su teške povrede Vučiću!

- Krajnje zabrinjavajuće je to što bratu premijera Srbije, Andreju Vučiću pošto je zadobio povrede tokom održavanja Parade Ponosa u Beogradu, pola sata nije ukazana medicinska pomoć, iako su povrede ozbiljne - kaže ministar zdravlja Srbije

  • 7

Ministar zdravlja Srbije, Zlatibor Lončar izjavio je da je krajnje zabrinjavajuće to što bratu premijera Srbije, Andreju Vučiću pošto je zadobio povrede tokom održavanja Parade Ponosa u Beogradu, pola sata nije ukazana medicinska pomoć, iako su povrede ozbiljne.

- To su ozbiljne povrede. To su i rasekotine, tragovini nagnječenja, kontuzije - rekao je Lončar na televiziji Pink.

- Ako ljudi krvare, presavijaju se od bolova, sta da je povređen neki unutrašnji organ, šta da su imali unutrašnje krvarenje i da stoje pola sata, a na pet minuta odatle je bolnica? - kazao je Lončar i dodao da je to nedopustivo.

- Da je to neko drugi u pitanju, ne znam šta bi se desilo! Pošto je to brat premijera Vučića - OK, on sve može da istrpi. Ovde su iscrpljena sva sredstva da ova država krene u jednom pravcu (postane pravna država) - kazao je Lončar.

Dodao je da to čine neki od tajkuna koji ne mogu nikako da naude Aleksandru Vučiću.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Valjevac

    6. oktobar 2014 | 10:58

    Tim pripadnicima dati otkaz i osuditi ih maksimalno.Posle neka kopaju kanale i zarađuju za život.

  • 45

    6. oktobar 2014 | 11:19

    Kada je mene udario auto dok sam bio na motoru imao sam nagnjecenja i kontuzije i rasekotine ali je to bilo okarakterisano kao lakse povrede

  • Crni

    6. oktobar 2014 | 12:49

    Meni nije jasno zasto direktor policije nije reagovao pre jer se o niskom odredu u novinama pise odavno.Mediji su odavno upozoravali da se oni bahato ponasaju.Dali on njih stiti?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA