VUČEVIĆ: Dok se Vučić bori za reforme, funkcioneri SNS čuvaju svoje fotelje!

- Dok se on bori za reforme u Srbiji, funkcioneri su zauzeti svojim obavezama i svojim foteljama, umesto da stanu iza Vučićevih poteza - kaže funkcioner SNS-a

  • 17

Funkcioneri Srpske napredne stranke (SNS) ne daju dovoljno podrške Aleksandru Vučiću u borbi za reforme, smatra Miloš Vučević, funkcioner SNS.

- Dok se on bori za reforme u Srbiji, funkcioneri su zauzeti svojim obavezama i svojim foteljama, umesto da stanu iza Vučićevih poteza - rekao je Vučević za Blic.

Vučević je u nedelju pozvao Predsedništvo SNS da stane uz svog lidera Aleksandra Vučića u borbi za promene, poručujući da ne može i neće da prihvati da Vučića ostavi da se sam bori protiv svih. Vučević, funkcioner SNS smatra da je došlo vreme da se svi zapitaju da li su im ''usta puna Aleksandra Vučića samo kada donosi veći broj glasova i olakšava pozicije''.

- Svako od nas treba da se zapita šta je učinio da pomogne dok napadi na Vučića, koji se bori za reformu i napredak ovog društva, u poslednje vreme kulminiraju - kaže Vučević.

On je naveo da ne misli samo na funkcionere, već da celokupno članstvo naprednjaka nije dalo dovoljnu podršku Vučiću, ne podržavaju dovoljno Vučića, Vučević je istakao da ne izuzima ni sebe iz toga, već kritikuje sve redom.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Stojan Benak

    7. oktobar 2014 | 09:40

    KONACNO , PA SVI ONI TREBA DA SU SVESNI DA SVOJU KARIJERU GRADE NA VUCICEVOM REJTINGU.

  • Rankov

    7. oktobar 2014 | 09:16

    Narod je dao podršku Vučiću, a ne funkcioneima. Vučević je u pravu.

  • Izuzetak

    7. oktobar 2014 | 11:53

    Zaista svako od nas, a narociti od politicara, treba da se zapita sta je uradio za Srbiju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA