UPOZORENJE GRAĐANIMA: Putin dolazi, zatvorite prozore, spustite roletne i ne izlazite na terase!

Na društvenim mrežama pojavila se fotografija obaveštenja koje su stanari Bulevara Arsenija Čarnojevića, kako se navodi, dobili od SUP-a Novi Beograd, a u kome piše da su dobili zabranu da izlaze na terasu u danu kada dolazi predsednik Rusije

  • 54

Građani Beograda koji žive u zgradama pored auto-puta dobili su zabranu da u danu kada dolazi predsednik Rusije Vladimir Putin izlaze na terase. Na društvenim mrežama pojavila se fotografija obaveštenja koje su stanari Bulevara Arsenija Čarnojevića, kako se navodi, dobili od SUP-a Novi Beograd.

"Dana 10. 10. 2014. godine dobili smo obaveštenje od SUP Novi Beograd da dana 16. 10. 2014. godine a povodom posete predsednika Ruske Federacije Vladimira Putina iz bezbednosnih razloga svi stanovi koji su na strani prema auto-putu, prozori i terase moraju biti zatvorene i spuštene roletne. Niko ne sme da se nalazi na prozorima i terasama. Takođe se veš ne sme nalaziti na terasama", navodi se u ovom obaveštenju.

I prilikom prethodnih poseta visokih državnika važile su rigorozne mere bezbednosti.

Tako su za vreme boravka Hilari Klinton, bivše državne sekretarka SAD, i američkog potpredsednika Džozefa Bajdena na snazi bile mere bezbednosti prvog stepena, prenosi B92.

To je značilo da su ulice kojima su se kretali, kao i okolne ulice, bile zatvorene za saobraćaj i za pešake, a iz nekih ulica su uklanjani i automobili.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA