VUČIĆ O NAPADIMA NA ALBANSKE LOKALE: Država će zaštititi svoje građane!

- Mi ne smemo da se ponašamo kao albanski provokatori koji su one večeri pokušali da izazovu incident i zapale celu Srbiju i unesu nestabilnost u regionu - rekao je premijer Vučić

  • 15

Povodom napada na pekare čiji su vlasnici Albanci, premijer Srbije Aleksandar Vučić kaže da imovina svakog građanina Srbije mora da bude zaštićena, kao i da će nadležni organi u tim slučajevima oštro reagovati.

- Mi ne smemo da se ponašamo kao albanski provokatori koji su one večeri pokušali da izazovu incident i zapale celu Srbiju i unesu nestabilnost u regionu - rekao je Vučić za RTS.

Premijer je istakao da je obaveza Srbije da svima garantuje bezbednost.

- U pitanju su naši građani koji rade i redovno plaćaju porez i mi ćemo im garantovati punu sigurnost - istakao je Vučić.

- Pozivamo sve da nikakve akte protiv njih ne čine jer to su kriminalni akti i država će reagovati tako što će zaštititi svoje građane - rekao je premijer.

Dodao je da se o incidentu koji se dogodio na fudbalskoj utakmici Srbija - Albanija i dronu sa albanskom zastavom sada zna više.

- Znamo kada su ušli u zemlju, a mnogi u zemlji iz kojih stižu optužbe protiv Srbije neće biti zadovoljni kada budu videli rezultate istrage - rekao je Vučić.

(Telegraf.rs /RTS)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dejan B.

    17. oktobar 2014 | 15:57

    Zaštititi sve gradjane bez obzira na veru u naciju

  • stefan

    17. oktobar 2014 | 16:01

    premijer je potpuno u pravu treba da pokazemo svetu i evropi da da nismo kao oni vec normalan i civilizovan narod...

  • Maxima

    17. oktobar 2014 | 16:00

    Tako treba

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA