POPOVIĆ: Ekonomija je osnov politike SNP

- Mi ovde idemo iz naroda za narod. Ovde će biti mnogo lidera. Tu će biti lokalni lideri, gradski lideri, regionalni lideri, politički, duhovni, kulturni - kaže lider Srpske narodne partije, koji je poželeo srećnu političku budućnost dojučerašnjem stranačkom saborcu Vojislavu Koštunici

  • 21

Predsednik Srpske narodne partije Nenad Popović rekao je danas da je to partija desnog centra i da su osnovne odrednice njene politike državotvornost i ekonomija.

- Za SNP su državotvornost i ekonomija dve strane iste medalje. Verujemo da samo jaka nacionalna država može uspešno da razvija svoju ekonomiju i isto tako samo uspešna ekonomija može da bude garant dugoročne zaštite državnih i nacionalnih intersa jedne zemlje  rekao je Popović novinarima u Knez Mihailovoj ulici.

Na pitanje da li će pozvati dugogodišnjeg predsednika Demokratske stranke Srbije Vojislava Koštunicu, koji je nedavno napustio tu partiju, da mu se pridruži, Popović je kazao da izuzetno poštuje Koštunicu i da mu je bila čast što je bio njegov potpredsednik dugi niz godina.

- Želim mu svaku sreću i uspeh u budućem radu i suguran sam da će on još mnogo toga reći u budućnosti - kazao je Popović.

On je naveo da SNP nije liderska partija nego da ide "iz naroda i za narod".

- Mi ovde idemo iz naroda za narod. Ovde će biti mnogo lidera. Tu će biti lokalni lideri, gradski lideri, regionalni lideri, politički, duhovni, kulturni. Važno je reći da nijedna liderska stranka nije uspela da opstane. Mnogo je važno da sve ide iz naroda i naravno za narod", poručio je Popović.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Golman

    18. oktobar 2014 | 19:09

    Daj da vidimo još nekog lidera, neko jako ime, poput Popovićevog. Možda Koštunica?

  • Petar Pan

    18. oktobar 2014 | 21:53

    Veliki broj ljudi u Knezu jasno pokazuje da bi ovo mogla da bude uspešna stranka. Dosta nam je onih što samo pričaju, a ništa ne rade. Treba NAM neko ko se OStvario i iZVAn politike, a POPOvić je jedan od takvijh ljudi!

  • Jasna

    18. oktobar 2014 | 19:11

    O ekonomiji svi pričaju u kampanji, a kad zasednu u fotelje, malo se ko još seća naroda. Daj Bože da Popović nije jedan od tih.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA