PUTIN NIKOLIĆU: Uvažavam Srbiju jer ne podleže pritiscima

- I na daljinu osećam kako iz srpskog naroda zrače spontane simpatije prema mojoj zemlji i narodu, da voli i poštuje Rusiju - reko je na sastanku zatvorenom za javnost predsednik Rusije Vladimir Putin Tomislavu Nikoliću

  • 20

Predsednik Rusije Vladimir Putin se prilikom posete Beogradu sastao iza zatvorenih vrata sa predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

- I na daljinu osećam kako iz srpskog naroda zrače spontane simpatije prema mojoj zemlji i narodu, da voli i poštuje Rusiju. Tomislave, kada god budete imali novu ideju, napišite mi, postaraću se za to. Uvažavam Srbiju koja ima svoje stavove i ne podleže pritiscima - rekao je Vladimir Putin Nikoliću, saznaju "Večernje novosti".

Putin se tokom razgovora osvrnuo i na "previše neprijateljski" odnos SAD prema Rusiji i rekao da on teško shvata da se na "takvom tonu gradi ozbiljna politika", te da se nada da će to shvatiti i u SAD.

Putin je po sletanju u Beograd prvih 15 minuta svoje posete proveo sa Nikolićem u limuzini koja ih je vozila ka Groblju oslobodilaca Beograda, a razgovor je, kako navodi izvor bio opušten.

Dodaje se i da se Nikolić Putinu obraćao na ruskom, iako je u limuzini bio prevodilac.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Mi-6

    18. oktobar 2014 | 23:27

    Pravi i iskreni prijatelj Srbije i srpskog naroda.

  • Dejan B.

    18. oktobar 2014 | 21:43

    Živei Putin!!!

  • Ccc

    18. oktobar 2014 | 21:38

    Trebali smo mi da se prikljucimo rusiji u kini...da sa njima suradujemo eu ce nam donet ko sto je slo 50% vece plate a cene puta 3 pa sad razmislite

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA