Ljajić: Srbija šalje lekare, ako to žele Šešelj i Hadžić

- Danas ćemo kontaktirati sa sekretarijatom Haškog tribunala i tražiti informacije o zdravstvenom stanju Šešelj i Hadžića. Oboji ćemo ponuditi pomoć i tražiti saglasnost da im odavde, ako to žele, pošaljemo lekare - kaže predsednik Nacionalnog saveta za sarađu sa Haškim tribunalom

  • 6

Predsednik Nacionalnog saveta za sarađu sa Haškim tribunalom Rasim Ljajić, povodom informacija o lošem zdravlju Vojislava Šešelja i Gorana Hadžića, izjavio je da država o svim haškim osuđenicima i pritvorenicima vodi računa i da im uvek, kad neko od njih to zatraži, šalju lekare iz Srbije.

- Danas ćemo kontaktirati sa sekretarijatom Haškog tribunala i tražiti informacije o zdravstvenom stanju Šešelj i Hadžića. Oboji ćemo ponuditi pomoć i tražiti saglasnost da im odavde, ako to žele, pošaljemo lekare - rekao je Ljajić.

Šešelju, koji je pre godinu dana operisan zbog karcinoma debelog creva, otkrivene su metastaze na jetri i sledeće nedelje će se znati da li će i kada biti operisan, dok je Hadžić, kako prenosi list, u četvrtak u pritvorskoj jedinici Tribunala doživeo blaži srčani udar, tom prilikom je pao i povredio rame.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA