SNS SLAVIO BEZ VUČIĆA: Poker dama lomio kolač uz "Tamo daleko"! (FOTO)

Srpska napredna stranka proslavila je danas svoju slavu Svetu Petku bez prisustva lidera stranke, a domaćin slave je, u odsustvu premijera, bila potpredsednica naprednjaka, Zorana Mihajlović, koja je sa još tri dame iz SNS-a presekla slavski kolač

  • 4

Srpska napredna stranka proslavila je danas svoju slavu Svetu Petku, a domaćin slave je, zbog odsustva premijera i lidera stranke, Aleksandra Vučića bila potpredsednica naprednjaka Zorana Mihajlović, koja je poručila da stranka poštuje tradiciju ali istovremeno gleda u budućnost.

Domaćica slave, Zorana Mihajlović je, zajedno sa guvernerkom NBS-a, Jorgovankom Tabaković, Jadrankom Joksimović i predsednicom Skupštine Srbije, Majom Gojković, presekla slavski kolač uz pesmu "Tamo daleko"!

Mihajlović je, posle sečenja slavskog kolača, u obraćnaju članovima stranke i gostima navela da se slava obeležava u vreme kada su u stranci svi svesni ekonomskog i socijalnog trenutka u kojem se Srbija nalazi.

 - Odgovornost je na nama, predsedniku stranke Aleksandru Vučiću i svim članovima stranke, da zajedno sa građanima Srbije nastavimo reforme i ono što smo započeli zajedno - rekla je Mihajlović.

Ona je podsetila na reči patrijarha Pavla da je najvažnije biti i ostati dobar čovek u teškim vremenima.

Prema njenim rečima, za naprednjake su građani Srbije važniji od svake politike, a najvažnije je to što se otvaraju nova radna mesta koja će i u budućnosti biti otvarana.

Domaćin slave je poručila da se stalno radi najbrže što se može, ali da je potrebno vreme, podsećajući da je stanje u kojem se zemlja nalazi posledica štetnih i pogubnih odluka onih koji su ranije vladali Srbijom.

Mihajlović je rekla da će naprednjaci biti zadovoljni samo kada svim građanima bude bolje danas nego što je to bilo juče i kada im sutra bude bilo bolje nego što je to danas.

Ona je rekla da samo ako radimo najbolje što možemo, Srbija može da ide napred.

Prema njenim rečima, SNS poštuje tradiciju i gleda u budućnost. Mihajlović je pozvala žene članice SNS da u slavu Svete Petke zajedno sa njom iseku slavski kolač.

Iako slavi nije prisustvovao glavni čovek naprednjaka, Aleksandar Vučić, na proslavu su došli predstavnici SPS-a na čelu sa Ivicom Dačićem, lider JS Dragan Marković Palma, lider Pokreta socijalista Aleksandar Vulin, Balint Pastor ispred Saveza vojvođanskih Mađara, predstavnik DS S Andreja Mladenović...

(D. Z.)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA