VUČIĆ U LONDONU: Srbija je strateški okrenuta EU (FOTO)

Premijer Srbije je održao predavanje u Londonskoj školi ekonomije pod nazivom "Moja vizija za budućnost Srbije" u kome je naglasio da je Srbija strateški okrenuta EU

  • 6

Predsednik Vlade Srbije, Aleksandar Vučić, održao je predavanje na Londonskoj školi ekonomije gde je predstavio svoju viziju o tome kako bi trebalo da izgleda budućnost Srbije.

Predavanje premijera Srbije nosi naziv "Moja vizija za budućnost Srbije" (My vision for Serbian's future). Aleksandar Vučić je kokonstatovao da je Srbija strateški okrenuta EU

Premijer Srbije boravi u dvodnevnoj poseti Londonu, koju je počeo predavanjem "Pogled u budućnost - Srbija i zapadni Balkan u EU". On je tada poručio da je Srbija jedinstveno mesto za investitore i da ima potencijal da postane trgovinski centar, ne samo u regionu, već i šire.

On je, takođe, na jednom od predavanja naglasio da Balkan neće oblikovati politika, već ekonomija, a zatim je podsetio studente da je svojevremeno živeo i radio u Londonu u gvožđari za čitave dve funte na sat.

Jedan od najvažnijih razgovora koji je premijer Srbije vodio u Londonu je u vezi sa Smederevskom Železarom, nakon koga je rekao da je rešenje za Železaru blizu i da će uskoro slediti raspisivanje tendera.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • likizhr

    29. oktobar 2014 | 15:13

    Daleko ste vi od EU ,drzite se bolje Rusije kao do sad

  • Goran Vršac

    29. oktobar 2014 | 14:54

    Čovek je uspeo da nađe strateškog partnera za Železaru i tako spasi 5000 zaposlenih radnika.To svakako nije mala stvar,njegov rad ima relzutate koji su odlični,nadam se da će uspeti da spase ostale državne gubitaše.Svaka čast.

  • EEC Ekonomista

    29. oktobar 2014 | 20:59

    Podrška za fantastican rad! Samo napred!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA