Rašković Ivić: Izgradiću ponovni život DSS-a!

Predsednica DSS-a je rekla da ima problema sa strankom na jugu i jugoistoku Srbije, jer se tamo godinama nije dobro radilo, jer pojedinci "nisu umeli to dobro da vode, možda je bila i pogrešna kadrovska politika", ali da se trudi da digne stranku na noge

  • 8

Predsednica Demokratske stranke Srbije (DSS) Sanda Rašković Ivić izjavila je da je fokusirana na to da izgradi tu stranku i pomogne ponovnom životu DSS.

Rašković Ivić je rekla da ima problema sa strankom na jugu i jugoistoku Srbije, jer se tamo godinama nije dobro radilo, jer pojedinci "nisu umeli to dobro da vode, možda je bila i pogrešna kadrovska politika".

Sa druge strane, DSS je dobra u Vojvodini i u većini velikih gradova, istakla je Rašković Ivić u Jutarnjem programu TV Pink.

Na pitanje novinara o onima koji su "okrenuli leđa" DSS, Rašković Ivić je odgovorila da je "možda izdaja i suviše jaka reč", ali da to oseća kao neku vrstu izneveravanja.

Ona je istakla da nije tačno da DSS želi da "odvede Srbiju u neki izolacionizam" i da se mora promeniti način obraćanja ljudima.

DSS ostaje pri tome da je evroskeptična, da je protiv ulaska u NATO, da je protiv Briselskog sporazuma i promene Ustava, a ono što je novo je odustajanje od modela liberalnog kapitalizma, dodala je Rašković Ivić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Budživoje Stojković

    3. novembar 2014 | 11:42

    Kome treba novi DSS i zašto da nam troši sredstva koja se mogu mnogo korisnije upotrebiti naročito što je državni budžet premali...

  • Ezra

    3. novembar 2014 | 15:44

    Kad se podmladis,ne cackaj mecku

  • savica

    3. novembar 2014 | 17:02

    Sad ce Likote da dodju i podignu stranku. ali pod uslovom da budu funkcioneri stranke.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA