BOG I BATINA: Da li je Tito zaista držao UN u šaci i preko njih vladao svetom? (FOTO)

Josip Broz je, zahvaljujući podacima iz Drugog svetskog rata, ucenjivao i držao pod kontrolom tadašnjeg generalnog sekretara UN Kurta Valdhajma i preko ove krovne svetske organizacije radio šta mu je volja

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Telegrafa.
Odgovor na komentar korisnika S.C.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Jugoslav

    04. novembar 2014 | 16:10

    Da je vladao svjetom ? Neznam, ali je stitio Jugoslaviju ! Da li je drzao Valdhajma pod kontrolom ? Neznam, ako je imao dosije o Valdhajmu zasto ga nebi koristio ?! Zasto nebi Tito to koristio kad svi to rade. Bio bi stvarno glupo i neodgovorno od njega da nije to koristio !!! To je bilo koristno za Jugoslaviju i s tim je pokazao da je bio vise nego sposoban politicar ! Zivili smo u neutralnoj Jugoslaviji mirno i sigurno. Niko nas nije dirao (nisu smjeli da pomisle) da nepominjem nesto poput '99. Da li je bio mastovit ? I te kako ! Ako zelis bit slobodan to jest u slucaju Jugoslavije neutralan moras bit .aj.ban igrac. Da je to bio je bez sumnje. Nesmes nikom dozvolit da radi sta hoce. I to je dokazano: JNA je poslje rata oborila nekoliko Americkih aviona zato stu su vredjali vazdusne granice Jugoslavije. Tito je 1963 licno rekao ambasadoru SSSR-a: "Ako Breznjev zeli da napadne Jugoslavjiu neka se spremi na 20 godina Partizanskog rata !!" Posto je bilo mnogo drugih diplomata prisutno ambasador SSSR-a nije mogao da "precuti" Breznjevu tu poruku. Ja licno nisam dozivio da za vreme Tita da bilo ko da'l sa zapada ili istoka dasao u Beograd i da je skriveno a kamali javno dao naraedjenja sta Jugoslavija moze ili nemoze, s kim moze imati bili kakve odnose ili ne. Danas svaki tro klasni politicari (pogotovo) sa zapada dolaze u nase banana republike i daju cak javna naredjenja sta MORAMO od Varadara pa do Triglava da radimo !!! To je za mene dovoljno dokaz da je Tito sa svakom svojom greskom bio ajd da kazemo dovoljno priznat u svjetu da se niko nije usudio da nas SVE od Vardara pa do Triglava tako ponizavaju kao sto se to danas svako dnevno desava !!! Dok je Tito bio ziv Jugoslavija je bila u pravom smislu rjeci SUVERENA DRZAVA - a ne kao SVE ove zele i hoce bit drzavice to jest banana republike od Vardara pa do Triglava !!!!!!!

  • Dragan

    04. novembar 2014 | 12:17

    Prvo, "drug" Tito je bio prijatelj Kurt Weldheim-a, jer se sa njim borio protiv Cetnika i kraljevine.Neki ponovo zele da naprave mit o njemu, kako je on ucenjivao svet. On je bio kao jegulja, cas na jednoj cas na drugoj strani . Dokle vise da se govori i pricaju price o tom diktatoru, koji je upropastio Srbiju.Zasto se ne otvore drzavne arhive pa da se vidi istina i ono sto je taj gangster uradio.

  • Chicha.

    03. novembar 2014 | 20:04

    Koje gluposti i polemike oko jednog gov.a od choveka.Tito je bio Staljinov general Lebedev.Iz novootvorene ruske arhive.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA