Vučić: Sporazum sa MMF-om do kraja godine!

- Razgovori idu svojim tokom. Predstavnici MMF-a razgovaraju sa svim našim zvaničnicima - gledamo naše bilanse i stanja. Kao što ste videli u Skupštini predstavili smo ga lošijim nego što zaista jeste - rekao je premijer Srbije

  • 6

Želja je i namera da se završi uspehom, jer bi to značilo potpuno slobodnu 2015. za investicije, razvoj i sigurnost ulaganja u Srbiju kao i sigurnost za sve građane i potencijalne investitore -  rekao  je Aleksandar Vučić  dodajući da će sutra s Putinom razgovarati o dugu za gas

Premijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je da veruje da će pre kraja godine biti postignut sporazum sa MMF-om navodeći da će ti razgovori sigurno biti teški, ali da je namera da se oni završe uspehom.

- Razgovori idu svojim tokom. Predstavnici MMF razgovaraju sa svim našim zvaničnicima - gledamo naše bilanse i stanja. Kao što ste videli u Skupštini predstavili smo ga lošijim nego što zaista jeste - rekao je Vučić novinarima na aerodromu Nikola Tesla.

On je ponovio da razgovori sa MMF-om neće biti laki, ali da je želja i namera da se završe uspehom, jer bi to značilo potpuno slobodnu 2015. godinu za investicije, razvoj i sugurnost ulaganja u Srbiju kao i sigurnost za sve građane i potencijalne investitore.

- Verujem da ćemo pre katoličkog Božića, odnosno kraja ove godine postići sporazum i to će biti velika i važna vest - rekao je Vučić. On je naveo da je to naša namera, ali da u razgovorima učestvuju dve strane.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA