MIROTVORAC: Dačić pevao Edi Rami na uvce "O sole mio" i tako opuštao premijera Albanije!

Šef srpske diplomatije da bi raskravio napetu atmosferu izazvane izjavom albanskog premijera o nezavisnom Kosovu, otpevao je Edi Rami čuvenu napolitansku šansonu. - Ako pevanje jedne pesme može da smanji napetost, to je najmanje što mogu da učinim za svoju zemlju - kaže prvi potpredsednik Vlade Srbije

  • 29

Šef srpske diplomatije i prvi potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić, pokušao je na neformalnoj večeri s albanskim premijerom Edi Ramom, prilikom njegove posete Beogradu, da "smekša" napetu atmosferu, tako što je srpskom gostu otpevao na uvce "O sole mio"!

Nakon skandaloznih provokacija Edi Rame na konferenciji za novinare u Palati Srbija pričom o nezavisnom Kosovu i Metohiji, prvi potpredsednik Vlade Srbije pokušao je da smiri tenziju i na neformalnoj večeri albanskom premijeru otpevao je poznatu šansonu "O sole mio".

Šef srpske diplomatije Ivica Dačić, kaže za Kurir povodom ovih saznanja da je pevanje jedne pesme najmanje što je mogao da učini za smanjenje tenzija.

- Ako pevanje jedne pesme može da smanji napetost, to je najmanje što mogu da učinim za svoju zemlju - rekao je Dačić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • djordje

    14. novembar 2014 | 10:31

    E bas smo banana drzava,niko nema stav,ponos ni minimum kriterijama u ponizenju,sramota stidim se srbije,radije bih bio ponosan srbin i hranio porodicu sa svoje zemlje casno i posteno i mnogo zdravije nego bio prodata dusa za zapadno smece od hrane,morala,parada ponosa itd

  • Hogar

    14. novembar 2014 | 10:35

    Tuzno i zalosno......

  • Borka

    14. novembar 2014 | 11:23

    A sta ces pevat marlin razjarenom gladnom srbskom narodu kad pakujes tolike opustajuce atmosfere srbskim djelatima ?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA