ALBANCI OPET PROVOCIRAJU SRBIJU: Srpski političari mogu na Kosovo, al tek kad Priština odobri!

- Zvaničnici Srbije mogu da posete Kosovo samo sa dozvolom Prištine - rekla je potpredsednica Vlade Kosova

  • 35

Potpredsednica vlade tzv Republike Kosovo i Metohija Edita Tahiri odbacila je tvrdnje da zvaničnici Srbije mogu da posete Kosovo bez dozvole Prištine, piše danas prištinski dnevnik Epoka e Re, a prenosi Fonet.

- Zvaničnici Srbije mogu da posete Kosovo samo sa dozvolom Prištine - rekla je ona, negirajući tako izjavu oficira za vezu Beograda Dejana Pavićevića.

Ona je dodala da su delegacije Beograda i Prištine postigle dogovor da će se oficiri za vezu baviti organizacijom poseta državnih zvaničnika Srbije i Kosova, ali ne i njihovim odobravanjem.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zasto

    19. novembar 2014 | 12:57

    Se granicimo sa najruznijom,najgadnijom,napjprimitivnijom nacijom u univerzumu?napravimo kineski zid prema prokletim sipcima i zabranimo im da ulaze u nasu zemlju jednom zauvek.U Dusanovom zakoniku je cak bilo zabranjeno njima prodavati zemlju...to je bagra vec stotinama godina i sve su gori...

  • Aca

    19. novembar 2014 | 10:57

    Opet ovo pleme neke uslove daje...

  • eej breeee

    19. novembar 2014 | 12:38

    Pod turcima vekovima nema veze koliko cemo pod amerikom a onda ce biti bitno je da mi kroz vekove ubuduce ucimo da je kosovo sveta srpska zemlja a ne livada siptarcinama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA