NOVA VLAST U TITELU: Koalicija SNS, DS i SRS na čelu opštine!

- Posle kraćeg dogovora, SNS sa 12 odbornika u Skupštini opštine Titel, DS sa dva odbornika i SRS, takođe sa dva odbornika, postigli su dogovor i napravili novu većinu u Skupštini opštine, što je na sednici u utorak rezultovalo promenama na čelnim mestima u Titelu - rekao je novoizabrani predsednik opštine Titel

  • 7

Na sednici Skupštine opštine Titel došlo je do promene vlasti, potvrdio je Tanjugu novoizabrani predsednik opštine Titel Dragan Božić.

Božić je i predsednik Opštinskog odbora SNS-a u Titelu, a do pre četiri meseca takođe je bio na mestu predsednika opštine kada je promenom većine u Skupštini smenjen sa te funkcije, da bi se novim međustranačkim dogovorom, danas na nju vratio.

- Posle kraćeg dogovora, SNS sa 12 odbornika u Skupštini opštine Titel, DS sa dva odbornika i SRS, takođe sa dva odbornika, postigli su dogovor i napravili novu većinu u Skupštini opštine, što je na sednici utorak rezultovalo promenama na čelnim mestima u Titelu -  rekao je Božić Tanjugu.

Po njegovim rečima, za zamenika predsednika Opštine izabran je Gojko Kostić iz SPS, predsednik Skupštine opštine je Ivana Zečević iz SRS, dok je njen zamenik Pavle Petrović iz SPS.

Skupštinu opštine Titel ukupno broji 25 odbornika, a opoziciju čine DS sa šest odbornika, LSV sa dva i jedan samostalni odbornik.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka@

    19. novembar 2014 | 12:12

    Bez obzira naa razlike,normalno je da stranke povezuje zajednički interes,a to je bolje sutra.

  • Lolali

    19. novembar 2014 | 21:01

    Zasto nam sluze izbori ako ce svi biti u vlasti?

  • Peca

    19. novembar 2014 | 12:02

    Najludja koalicija u istoriji višestranačja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA