ĐINĐIĆEVA SESTRA OGORČENA: Šešelj je psihički bolesnik, ima kompleks i od mrtvog Zorana!

- Vojislav Šešelj ima psihički poremećaj i opsednut je pokojnim Zoranom - kaže sestra pokojnog premijera Srbije Gordana Filipović Đinđić

  • 49

Sestra ubijenog premijera Srbije Zorana Đinđića, Gordana Filipović ogorčena je izjavama lidera Srpske radikalne stranke Vojislava Šešelja i kaže da je on psihički bolesnik, koji ima kompleks i od mrtvog Zorana!

- Vojislav Šešelj ima psihički poremećaj i opsednut je pokojnim Zoranom - kaže sestra pokojnog premijera Srbije Gordana Filipović Đinđić za Naše novine.

- Verovatno je njemu problem što je Zoran bio lepši i uspešniji, a najveći problem je to što je bio inteligentniji i rečitiji od njega. Samo tako mogu da odgovorim na njegove izjave - kaže ona i dodaje da "bez dileme lider radikala ima kompleks od mrtvog Đinđića".

Ona kaže da njihovoj majci nisu rekli šta je Vojislav Šešelj izjavio o Zoranu, kao i da joj nisu dozvolili da gleda televiziju i da čita novine, da bi je zaštitili.

Sestra pokojnog Zorana Đinđića kaže da je u svakodnevnom kontaktu sa udovicom svoga brata Ružicom i njihovom decom Lukom i Jovanom, kao i da se svi trude da što manje pričaju o šešeljevim izjavama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • savica

    20. novembar 2014 | 10:04

    Seki potpuno si u pravu. Znaju oni sve sta je radjeno.

  • Neca

    20. novembar 2014 | 09:47

    U pravu ste gospodjo. Podrska Vama i porodici.

  • Valjevac1308

    20. novembar 2014 | 22:14

    Moze li neko da objasni na osnovu cega ova gospodja i dan danas ima obezbedjenje MUP-a koje je prati svakodnevno a o trosku poreskih obveznika? Koji je to ona faktor u drzavi i ko vrsi bezbednosnu procenu? Ko to nju ugrozava posle 11 godina od smrti premijera?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA