Han: Pohvala Srbiji za odgovornost prilikom posete Rame!

- Naročito pozdravljam odgovornost Srbije tokom posete albanskog premijera Rame i vodeću ulogu u organizovanju konferencije šest zemalja Zapadnog Balkana - rekao je evropski diplomata

  • 18

Evropski komesar za istočno susedstvo i politiku proširenja Johanes Han pohvalio je danas konstruktivnu ulogu Srbije u regionu i odgovornost koju je pokazala prilikom posete albanskog premijera Edija Rame Beogradu.

- Važno je pohvaliti vrlo konstruktivnu i vodeću ulogu Srbije u regionu - izjavio je Han na zajedničkoj konferenciji za novinare s predsednikom Srbije Tomislavom Nikolićem.

- Naročito pozdravljam odgovornost Srbije tokom posete albanskog premijera Rame i vodeću ulogu u organizovanju konferencije šest zemalja Zapadnog Balkana - rekao je evropski diplomata.

Han je istakao da napredak Srbije ka EU šalje veoma snažnu poruku celom regionu.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Miki

    21. novembar 2014 | 07:02

    Sve neke pohvale od EU, davajte pare od hvala se ne zivi :D.

  • Rodja

    20. novembar 2014 | 19:05

    Pohvala za to sto se nismo suprostavili ponizavanju srbije u sred beograda!i od mene sve pohvale vucicu!svaka cast!

  • Sibila

    20. novembar 2014 | 17:02

    Ramina poseta je odmazda za Putinovu posetu i vojnu paradu u Beogradu. Nastavak psihickog zlostavljanja i kazna Velikog brata... Iza kulisa kvazi kulturnih i dobronamernih reci zapravo zeli da kaze: evo vam kazne za trenutak u kojem ste se osetili kao dostojanstven narod sa slavnom prosloscu. Fasizam je zver koja se ponovo probudila u liku velikih organizacija i institucija... Velika Evropa na celu sa Velikom Nemackom i gomilom podjarmljenih malih drzava. Hitlerov san...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA