Stefanović: Definitivno utvrđeno da je Vučićeva lična karta falsifikovana!

- Mi se tu nećemo zaustaviti i trudićemo se da razotkrijemo ko su osobe koje su omogućile upis u registre sa takvom ličnom kartom - rekao je ministar policije i naglasio da je policija "nepobitno utvrdila" da je falsifikovan potpis premijerovog brata, ali i da postoji razlika u slici i serijskim brojevima na ličnoj karti

  • 9

Ministar unutrašnjih poslova Nebojša Stefanović rekao je da je policija “nepobitno utvrdila” da je bilo falsifikovanja lične karte Andreja Vučića.

On je istakao da je lažnim ličnim dokumentom brata premijera Srbije osnovano preduzeće Asomakum.

Stefanović je na sednici skupštinskog Odbora za odbranu i unutrašnje poslove rekao da su grafolozi "nepobitno utvrdili" da je falsifikovan Vučićev potpis, ali i da postoji razlika u slici i serijskim brojevima na ličnoj karti.

- Mi se tu nećemo zaustaviti i trudićemo se da razotkrijemo ko su osobe koje su omogućile upis u registre sa takvom ličnom kartom -  rekao je ministar.

Pitanje poslovanja fantomskog preduzeća Asomakum pokrenuo je poslanik Nove stranke Zoran Živković posle čega je premijer Aleksandar Vučić kazao da je njegov bratu ukraden identitet.

(Telegraf.rs / Beta)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • dusko

    26. novembar 2014 | 19:31

    koliko im je trebalo da to otkriju?ko je uzimao pare na osnovu te fantomske firme

  • Margaretica

    26. novembar 2014 | 16:22

    Biti retko uspešan državnik i političar, boriti se za pravdu i zavođenje reda u kolektivnom bujanju kriminala i opštoj krizi morala društva, iziskuje konstantno trpljenje različitih pritisaka, između ostalog, i kada je uža porodica u pitanju. Mislim da je više nego jasno ko može da stoji iza ovog detinjastog pokušaja da se unizi sav trud i rad, a pre svega, čast i obraz, Vučića.

  • Bone

    26. novembar 2014 | 14:42

    Šta sve neće pokušati da urade samo da poremete rad Premijera Vučića...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA