Bojić: Šešelj je ozbiljno bolestan!

- Od kada je došao nije se dogodilo nijedan dan da ima normalnu temperaturu, već svaki dan ima između 37,5 do 38 stepeni Celzijusa - kaže Bojić, koji koordinira rad petočalnog tima lekara koji je bio posetio Šešelja u Hagu

  • 23

Odluka o daljim koracima u lečenju Vojislava Šešelja, očekuje se narednih dana, izjavio je za "Politiku" dr Milovan Bojić.

- Šešelj je ozbiljno bolestan, a priče da je zdrav i da mu nije ništa jesu gluposti i neću ga ih komentarišem, ma od koga da dolaze - rekao je Bojić, koji koordinira rad petočalnog tima lekara koji je bio posetio Šešelja u Hagu.

On je dodao da su urađene kompletne laboratorijske analize, kompletna snimanja, kolonskopije i snimanja skenerom, kao i da se čekaju još neki rezultati sa biopsije.

- Konzilijum lekara će odrediti da li će se odmah raditi operacija na jetri, sa hemoterapijom, ili će se ove dve metode lečenja kombinovati - rekao je Bojić.

On je dodao da Šešelj ima problema sa plućima, da kašnje i da za to prima određenu terapiju, kao i da je bilo problema sa pejsmejkerom.

- Od kada je došao nije se dogodilo nijedan dan da ima normalnu temperaturu, već svaki dan ima između 37,5 do 38 stepeni Celzijusa - kaže Bojić.

- Ništa nema tajnovitog u pogledu lečenja Šešelja. Utrostručene su vrednosti tumor markera. Ima dve metastaze na jetri i nađena su nova četiri polipa na debelom crevu, od kojih je jedan karcinom - kaže Bojić.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA