• 64

NAJNOVIJA TITOVA MISTERIJA: Nađen ključ za Maršalov tajni sef sa još većim blagom!

Prilikom otvaranja sefa maršala pronađen je ključ, za koji se sumnja da je od drugog tajnog trezora druga Tita, za kojim se traga, a veruje se da on skriva veće bogastvo nego prethodni

  • 64

Telegraf.rs nastavlja da razotkriva misteriju Titovog sefa i porekla blaga koje je maršal ljubomorno čuvao. Najnovija saznanja našeg portala govore da je Josip Broz imao još jedan trezor, za kojim se traga, a postoje osnovane sumnje da se u njemu krije još veće bogastvo!
Nakon objavljenih priča o predmetima nađenim u Titovom sefu, pa čak i o misterioznom safiru, za kog se sumnja da je vlasništvo Romanovih, dolazimo do nove priče - JOŠ JEDAN TAJNI MARŠALOV SEF!


Iako je prošlo više od godinu dana od kako je konačno otvoren Titov sef, koji se trenutno nalazi u Narodnoj banci Srbije, još uvek naslednicima Brozovim i Karađorđevićima, čiji su predmeti u njemu nađeni, njihova zaostavština nije vraćena i nema indicija kada bi se to moglo dogoditi.
OTKRIVAMO MISTERIJU SKRIVENOG BLAGA IZ TITOVOG SEFA: Evo koliko je novca i zlata čuvao maršal!
Kako saznaje Telegraf.rs iz dobro obaveštenih izvora, nađen je još jedan ključ, koji, kako nam tvrde naši izvori otvara vrata drugog misterioznog sefa Josipa Broza Tita.

- Pronađen je mali ključ u Titovom sefu. Još uvek se nije pronašla brava koja se njime otvara, ali se osnovano sumnja da je drug Tito imao drugi trezor i da su to ključevi od njega - kaže nam naš izvor.
On objašnjava da se ključ našao među stvarima koji su pripadali lično kralju Aleksandru I Karađorđeviću, kao što su tabakera, njegove naočare i novac.
NAJVEĆA MISTERIJA TITOVOG SEFA: Da li je maršal zaista imao plavi safir Romanovih?
- Za sada je još uvek sve pod velom istrage. Sumnja se da je taj trezor bio na Brionima, gde je Tito najviše voleo da odseda, a da je posle nekakvim kanalima završio u Srbiji - kaže nam naš sagovornik.

Profesor Oliver Antić, savetnik predsednika Nikolića, kaže za Telegraf da je "načuo da postoji mogućnost da je Tito imao drugi sef".
- Čuo jesam za tu priču, ali nemam nikakvih pouzdanih saznanja, koje bih vam mogao reći - rekao je Antić.

Prestolonaslednik Aleksandar II Karađorđević za "Novosti" rekao je da je "upoznat sa sadržajem koji je diktatorski režim ukrao od njegove porodice":
- Predmeti u sefu pripadaju potomcima kralja Petra, princa Tomislava i princa Andreja. Mi smo zakonski naslednici i zahtevamo hitno vraćanje imovine koja je ukradena za vreme Brozove diktature. Toplo preporučujem državi da te predmete vrati odmah i da prestane da kupuje vreme. Dosta je bilo! Ljudska prava moje porodice se i dalje krše. Sva imovina konfiskovana aktom koji je potpisao Edvard Kardelj 2. avgusta 1947. takođe odmah mora biti vraćena kraljevskoj porodici - potomcima kralja Petra, princa Tomislava i princa Andreja.
(Telegraf.rs)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • MIROSLAV SANTRAČ

    A šta je sa 14tona zlata koje su 1941.izneli iz Jugoslavije? Gde je ključ i šifra od sefa u švajcarskoj banci? Ko je tu lud, a ko zbunjen? Njihova država više ne postoji!!! Sledbenica svih potonjih država i njihovih DUGOVA je SRBIJA!!! Prema tome svo to bogatstvo je NARODNO!!! To treba PRODATI NA AUKCIJI, NAPLATITI POREZ DRŽAVI, a ostalo podeliti narodu u vidu deonica, ili pak otplaćivati SPOLJNI DUG!!!

  • Bosnjak Prizrenac

    A odakle vasim kraljevima to bogtstvo da li su ga postenim radom stekli pa sad traze da im se vrati sramota oni misle da je ovaj narod glup

  • Marko

    Mislim da je prohibicija resenje.Haha.Salim se ali mislim sa je srz u vaspitanju i obrazovanju.Astronomske kazne nikad ne bi uspeli da naplate, a i mislite da ce neko da se odrekne zarade.Ovo je banalno.

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima