Čeda i Modelsica mogu doživotno da se hrane za "DŽ" u restoranu Skupštine Srbije!

Skupština Srbije izdala je čak 317 doživotnih legitimacija srpskim političarima koji s njima mogu kad god požele da uđu u parlament, posete biblioteku, ručaju u jeftinom restoranu...

  • 32
Narodna Skupština Srbije, Čedomir Jovanović, Nevena Adzemović Foto: Marko Todorović, Milena Đorđević, Promo/Stara Pesma

Čak 317 srpskih političara dobilo je doživotne legitimacije Skupštine Srbije, u kožnom omotu tamnocrvene boje, s kojima mogu da uđu u zgradu parlamenta na Trgu Nikole Pašića kad god to požele. Među njima su i Mirko Cvetković, Čedomir Jovanović, Gordana Pop Lazić, Svetlana Kitić i pevačica Nevena Adžemović!

Stalne legitimacije koje dodeljuje Skupština Srbije dobili su bivši ministri Cvetković, Mlađan Dinkić, Oliver Dulić, Verica Kalanović i Vuk Jeremić, dok su ove kartice pripale čak i onim političari koji nisu više poslanici, jer njihove stranke nisu prešle cenzus!

Među njima su radikali: Dragan Todorović, Vjerica Radeta, Gordana Pop Lazić, Božidar Delić, Vjerica Radeta; članovi DSS-a: Miloš Aligrudić, Sanda Rašković Ivić, Zoran Šami, ali i lider LDP-a Čedomir Jovanović, kao i bivši liberal Bojan Đurić.

Najzanimljivije je da doživotnu ulaznicu u Skupštinu Srbije ima i bivša članica grupe Models Nevena Adžemović, koja je bila poslanik u prošlom sazivu Skupštine Srbije, kao član Nove Srbije.

Ovu odluku doneo je Administrativni odbor, a u njoj piše da poslanik ima pravo pristupa arhivi i dokumentima o radu parlamenta, ali i da učestvuje na svečanostima u Skupštini Srbije, jer se oni u skupštinu vraćaju kako bi iz biblioteke uzeli neku knjigu ili dokument, kao i na kafu ili eventualni ručak u već nadaleko čuvenom restoranu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ...

    14. decembar 2014 | 10:06

    Znači,svaku kafu i pljeskavicu koju oni popiju i pojedu plaća ovaj tupavi narod-tako nam i treba kad nismo išli u školu.

  • Dejan

    14. decembar 2014 | 10:05

    Zbog čega se oni razlikuju od drugih gradjana Srbije

  • Љиљана

    14. decembar 2014 | 10:00

    И опет на чију штету и преко чије грбаче, сигурно не њихове?! Народе докле ћеш да трпиш?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA