SRBIJA DOBILA NOVU STRANKU: Popović predao potpise za registraciju SNP-a!

- Težak posao je iza nas, ali je još teži ispred nas. Moramo da ozdravimo nacionalnu ekonomiju jer nema ostvarenja nacionalnih i državnih interesa sa najnižom platom u regionu - istakao je predsednik SNP-a

  • 31

Jedan od osnovnih ciljeva Srpske narodne partije biće povećanje plata i penzija, kao i zapošljevanje izjavio je danas predsednik SNP-a Nenad Popović prilikom predaje potpisa za zvaničnu registraciju te partije.

SNP je Ministarstvu za državnu upravu i lokalnu samoupravu predala 11.518 potpisa građana koji su podrzali njeno osnivanje.

Kako je rekao Popović, potpisi su prikupljani u prethodna dva i po meseca u svim većim mestima u Srbiji.

- Težak posao je iza nas, ali je još teži ispred nas. Moramo da ozdravimo nacionalnu ekonomiju jer nema ostvarenja nacionalnih i državnih interesa sa najnižom platom u regionu - istakao je Popović.

SNP je 4. decembra održala osnivačku skupštinu na kojoj je Popović izabran za predsednika stranke.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ozimačka

    11. decembar 2014 | 21:58

    Realno sve nas zanima samo od čega ćemo da živimo i kako. Plate interesuju radnike, penzije penzionere, pa je vrlo pametno zasnivati politiku na rešavanju ekonomske situacije građana. Moje mišljenje je da je naša budućnost u razvijanju sopstvenih resursa kao i u saradnji sa Rusijom jer me je Evropa uverila da ne namerava da nam pomogne.

  • Dalibor

    11. decembar 2014 | 14:00

    Kosovo, nacionalizam i platezna moc Srba je bila i ostaće deo svake ozbiljne političke platforme. OVI ŠTO SU TRENUTNO NA VLASTI SU GA SE ODREKLI!

  • Janko Janković

    11. decembar 2014 | 15:26

    Svima je jasno da neki od nas sa svojim platama jedva preživljavaju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA