• 69

Vučić: Dogovoreni projekti korak ka modernizaciji države!

- Želim da vas uverim da ćemo učiniti sve što možemo da projekte ostvarimo na najozbiljniji i najkvalitetniji način jer je svaki projekat korak ka moderanizaciji države i boljoj ekonomiji koja će poboljšati život građana - rekao je premijer Srbije kineskom premijeru

  • 69

Premijer Srbije Aleksandar Vučić poručio je danas da će Srbija učiniti sve da se projekti koji su dogovoreni tokom posete kineskog premijera Li Kećijanga ostvare na najozbiljniji i najkvalitetniji način, jer će svaki od njih biti korak ka modernizaciji države i boljoj ekonomiji.
Vučić je prilikom dodele Povelje počasnog građanina Beograda kineskom premijeru rekao da su Samit Kine i 16 zemalja CEE i bilateralni susreti sa kineskom delegacijom stavili na naša leđa veliki teret i odgovornost da se svi projekti završe i sprovedu onako kako je dogovoreno I kako je obećano.


- Želim da vas uverim da ćemo učiniti sve što možemo da projekte ostvarimo na najozbiljniji i najkvalitetniji način jer je svaki projekat korak ka moderanizaciji države i boljoj ekonomiji koja će poboljšati život građana - rekao je Vučić kineskom premijeru.
On je naveo da je poseta kineskog premijera za njega lično bila veliko političko i ljudsko iskustvo, a da su i građani ne samo Beograda već Srbije zadovoljni.
- Vaša trodnevna poseta doprinela je da se ljudi u Beogradu i Srbiji osmehuju. Mislim da neću preterati ako kažem da su oduševljeni onim što se u Beogradu dešavalo - rekao je Vučić i dodao da je u razgovoru sa “običnim građanima” Srbije uvideo da su ponosni zbog veza koje postoje između Srbije I Kine.

Vučić je naveo da će ovu nedelju mnogi zapamtiti kao posebnu i da će biti upisana u istoriju kao nedelja u kojoj se dogodila prava prekretnica i napravljena promena.
- Želim vam srećan put kući - poručio je Vučić kineskom premijeru, dodajući da je Srbija Samit organizovala najbolje što je mogla.
- Napred Beograd, živela Srbija - rekao je Vučić.
(Telegraf.rs / Tanjug)

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bekana

    Srbija ima povoljan geografski i strateški položaj u Evropi, ima velike potencijale u oblasti industrije, poljoprivrede, proizvodnje. To je naša prednost i to je ono što privlači strane ulagače! Naša zemlja postaje važan faktor stabilnosti na Balkanu, a njena uloga u regionalnoj saradnji postaje sve značajnija!

  • bisa

    Ovaj Samit je prilika koja se ne pruza cesto i koju moramo iskorstiti na najbolji moguci nacin.Srbija je predstavljena u najboljem svetlu.Nakon ovog Samita otvorice nam se mnoga vrata,mnogi ce zeleti da investiraju u Srbiju.

  • joka

    Kina nas zaista postuje ali ona je jedna od mnogih zemalja koja nam ukazuje postovanje u zadnje vreme.Ocigledno je samo trebalo da Srbiju neko predstavi na najbolji moguci nacin.....

Preporuka sa Weba

by Content Exchange

Google preporuke

Najnovije vesti

Dozvoljavam da mi Telegraf.rs šalje obaveštenja o najnovijim vestima