INCIDENT U SKUPŠTINI: Živković nazvao predsedavajućeg stokom!

Igor Bečić je Živkoviću, koji je tražio repliku, rekao da "svojim uličarskim rečnikom nije zaslužio reč, na šta mu je Živković uzvratio sa - stoko jedna

  • 85

Predsedavajući Skupštine Srbije Igor Bečić izrekao je večeras tri opomene poslaniku NS Zoranu Živkoviću zbog "uličarskog rečnika" i naložio skupštinskom obezbeđenju da Živkovića izbaci iz sale.

Bećić je izrekao i petominutnu pauzu, dok obezbeđenje nije ušlo u salu, nakon čega je Živković napustio skupštinsku salu.

Pre toga, predsedavajući Igor Bečić je Živkoviću, koji je tražio repliku, rekao da "svojim uličarskim rečnikom nije zaslužio reč".

Živković je uzvratio sa - Stoko jedna.

Bečić mu je potom izrekao treću opomenu i meru udaljenja.

Zoran Živković je dodao da je u nekoliko navrata hteo da odgovori premijeru Aleksandru Vučiću na, kako je rekao, optužbe koje je izrekao na njegov račun, što mu nije bilo omogućeno:

- U nekoliko navrata sam hteo da odgovorim na optužbe, ali nisam dobio reč, nakon toga se predsednik vlade lično meni obratio, ja sam tražio repliku, a predsedavajući, ovaj kondukter, ne znam odakle je, rekao je da se ja kafanski ponašam - kaže Živković.

On je dodao da se Vučić pojavio pre sat vremena u parlamentu.

- Ne znam odakle je došao. Bilo bi jako interesantno da je pre toga prošao neki test provere alkoholisanosti ili uticaja nekih droga. U svakom slučaju, od kako je ušao u parlament je na najgori način i najgorim jezikom govorio o opoziciji, pričao o svojim takozvanim uspesima i svašta govorio o opoziciji - zaključio je Živković.

(Telegraf.rs / Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • radisav

    22. decembar 2014 | 20:15

    kakav nivo nekulture

  • katarina

    22. decembar 2014 | 20:15

    ako su ga izbacili neka su

  • Minsko Polje

    22. decembar 2014 | 20:12

    Padaju maske bivših i sadašnjih demokrata, koje su vladale po sistemu pretnji i zastrašivanja! Međutim u ovakvom odnosu podrške građana i delovanja vlasti, to izgleda kaoi da gledamo na TV-u neku humorističku emisiju!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA